ארון עמיד בתנאי חוץ

• הוסף לסימניות
ארון שאמור לעמוד בחצר, פתוחה בחלקה (לשמש למשחקים ולאחסון כללי)
הוא אמור לעמוד בתנאי מזג אוויר, רטיבות, שמש ועוד.
אילו פתרונות יכולים להיות טובים?
חשבתי על מבנה קל חיצוני מפנלית לא מבודדת ובפנים חלוקת עץ רצויה.
יש משהו אחר? פשוט יותר? חומר קל שלא תופס הרבה נפח?

• הוסף לסימניות
לרטיבות קשה משתמשים בלוחות HPL (טרספה ) זה מגיע בעובי 13 מ"מ ובונים עם זה כמו נגרות רגילה , עושים עם זה לרב מחיצות של שירותים ולוקרים במלתחות
אבל זה פתרון חלקי בגלל שזה אמנם לא סופג לחות בכלל אבל זה לא אומר שהחיבורים והפתחים בארון כזה יהיו אטומים לחדירת מים
וגם הגשם יורד בזויית מסוימת...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממליצה גם על מחסני כתר, עמידים וחזקים.
יש לכתר מחסנים קטנים מהממים, וגם ארונות, אצלי בחצר יש, מרוצה עד הגג... ;)
תודה, הם באמת האופציה הזמינה ביותר
אבל אני צריכה במידות מאד מסויימות ועם חלוקה מסויימת. עומק ארון 35 ס"מ באורך 3 מ' בערך.
אם היתה אפשרות להזמנה אישית זה היה מצוין, אבל לא ידוע לי על כזה דבר...

• הוסף לסימניות
לרטיבות קשה משתמשים בלוחות HPL (טרספה ) זה מגיע בעובי 13 מ"מ ובונים עם זה כמו נגרות רגילה , עושים עם זה לרב מחיצות של שירותים ולוקרים במלתחות
אבל זה פתרון חלקי בגלל שזה אמנם לא סופג לחות בכלל אבל זה לא אומר שהחיבורים והפתחים בארון כזה יהיו אטומים לחדירת מים
וגם הגשם יורד בזויית מסוימת...
תודה על הכיוון החדש
ידוע לך אם משתמשים בזה לתנאי חוץ?
ובאמת חלק מהבעיה פה זה איטום הפתחים והחיבורים.
מה עושים במטבחי חוץ מלבד נירסוטה?

• הוסף לסימניות
תודה, הם באמת האופציה הזמינה ביותר
אבל אני צריכה במידות מאד מסויימות ועם חלוקה מסויימת. עומק ארון 35 ס"מ באורך 3 מ' בערך.
אם היתה אפשרות להזמנה אישית זה היה מצוין, אבל לא ידוע לי על כזה דבר...
תבדקי אצלהם אולי אפשר לחבר 2 ,בכל אופו שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפי שאמרו יש אופציה של פורמייקה עבה מאד hpl, חוץ מזה:
יש סנדוויץ' שנקרא "לביד ימי" שעושים ממנו סירות, אפשר להדביק עליו פורמייקה ייעודית לתנאי חוץ של חברת פוליקריי, ולאטום את הרווחים בספי דלת מגומי.
עוד אופציה יותר יקרה, זה דלתות בשילוב פסים של אלומיניום ועץ של דומיסיל, על ארון מבירץ' או לביד ימי עם פורמייקה.
עוד אופציה יקרה זה דלתות מעץ טיק מלא, על ארון כנ"ל.
הכל תלוי בעיצוב הרצוי ובתקציב.

• הוסף לסימניות
כפי שאמרו יש אופציה של פורמייקה עבה מאד hpl, חוץ מזה:
יש סנדוויץ' שנקרא "לביד ימי" שעושים ממנו סירות, אפשר להדביק עליו פורמייקה ייעודית לתנאי חוץ של חברת פוליקריי, ולאטום את הרווחים בספי דלת מגומי.
עוד אופציה יותר יקרה, זה דלתות בשילוב פסים של אלומיניום ועץ של דומיסיל, על ארון מבירץ' או לביד ימי עם פורמייקה.
עוד אופציה יקרה זה דלתות מעץ טיק מלא, על ארון כנ"ל.
הכל תלוי בעיצוב הרצוי ובתקציב.

כשאתה אומר "לביד ימי", אתה מתכוון לפניקס שמגיע מעולם הספנות?

• הוסף לסימניות
כשאתה אומר "לביד ימי", אתה מתכוון לפניקס שמגיע מעולם הספנות?
אם "פניקס" הכוונה חזיתות פניקס ננו של חברת ארפא - לא. אני לא מכיר עוד שימוש קרוב במילה פניקס.
יש שני סוגים של לביד ימי שאני מכיר. אחד זה סנדוויץ בירץ' / ליבנה ספוג בזפת ולכן צבעו שחור (נפוץ ברצפה של נגררים), ואחד זה סנדוויץ שעשוי משכבות של מהגוני, שזה עץ שמלבד יופיו הוא גם עמיד מאד במים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה