ארון קודש

• הוסף לסימניות
מקווה שתהנו
עבודה,
מאיה וזיבראש

קבצים מצורפים

• Ark_3_1_s.png
    KB 989.7 · צפיות: 27
  • זיבראש.png
    KB 286.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מדהים,

מה נעשה בזיבראש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1378527:
מדהים,

מה נעשה בזיבראש?

תארתי לעצמי שישאלו אז צרפתי תמונה.
אגב כמעט כל העיטורים עשיתי (חוץ מעמודים למעלה מעל הלוחות),והעמודים (שץ והאדמור).
העיטורים לפי הזמנה לכן הוספתי את לוגו הלקוח כבקשתו.

• הוסף לסימניות
אחרי התמונה מזיבראש זה עוד יותר מדהים.

• הוסף לסימניות
מסכים לחלוטין
פשוט יפה

יש עוד מה לעבוד על הטקסטורה אבל ממש יפה

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אני מגיב רק לגבי ההדמיה: העץ נראה
פלסטיקי מדי.

• הוסף לסימניות
שאפו על העבודה, במיוחד על העיטורים.

יש כמה דברים שהציקו לי:
כמו שהזכיר גולן העץ לא נראה טבעי.
וכן נדמה שהעיטורים בצד ימין ושמאל של הארון כווצו כדי להתאים אותם לנישה,
יש חברות לבניית ארונות קודש שעושות את זה וזה צורם לי כל פעם שאני שם לב לזה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
עבודה מדהימה!

1. נקודת הפרספקטיבה קשה מידי, צריך לבחור בעדשה עם עיוות קטן יותר, ואולי גם לצלם ממיקום אחר.
2. מה קורה שם בהשתקפות של התקרה, יש תקרה מונמכת רק מעל הארון קודש? אם זה אכן כך והמטרה היא ההדמיה של הארון קודש צריך לסדר את זה, זה נראה לא טוב.
בכלל הייתי מוריד מרמת ההשתקפות של הקיר.
3. יש משהו מוזר שקורה במדרגות בהשתקפות.
4. כמו שהעירו קודמי על העץ צריך להתאים את הצבע לגוונים של העץ או מהגוני או דובדבן, וכן להוסיף קצת השתקפות לעץ.

נ.ב. אין בכמות ההערות בכדי פגיעה בעבודה היפהפיה שעשית פה! עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1380060:
יפה מאוד!
עבודה מדהימה!

1. נקודת הפרספקטיבה קשה מידי, צריך לבחור בעדשה עם עיוות קטן יותר, ואולי גם לצלם ממיקום אחר.
2. מה קורה שם בהשתקפות של התקרה, יש תקרה מונמכת רק מעל הארון קודש? אם זה אכן כך והמטרה היא ההדמיה של הארון קודש צריך לסדר את זה, זה נראה לא טוב.
בכלל הייתי מוריד מרמת ההשתקפות של הקיר.
3. יש משהו מוזר שקורה במדרגות בהשתקפות.
4. כמו שהעירו קודמי על העץ צריך להתאים את הצבע לגוונים של העץ או מהגוני או דובדבן, וכן להוסיף קצת השתקפות לעץ.

נ.ב. אין בכמות ההערות בכדי פגיעה בעבודה היפהפיה שעשית פה! עלה והצלח!

לחלק מההערות אני מסכים,
אבל מכיון שנתתי ללקוח יותר ממה שהוא שילם,
בידיעתו.
לא עשיתי תיקונים לעבודה.
אני חושב שהעבודה יפה ומשיגה את מטרות הלקוח גם בלי תיקונים אלו,
בשורה תחתונה - הלקוח "התלהב" וזה מה שקובע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה