כללי אריזה לאגרול

• הוסף לסימניות
חו"ד בבקשה על אריזה לאגרול
(העליתי בקובץ פי.די.אף, בגלל השתנות הצבעים בפורמט JPEG)

קבצים מצורפים

• Eggrolls Large.pdf
    KB 267.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יפה מאוווווד!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומגרה:p
אך הערה קטנה- הירוק הבהיר נתפס בעין כשולחן! אז כדאי להגדיל אותו בצד שמאל מעל הכשרויות.

וזה לעצלנים כמוני....

• הוסף לסימניות
יפיפה!

רציתי לכתוב: קרדיט על לוגו ההכשר עד שראיתי שזה המקורי ולא עבודה שלי...
אם אין לך התנגדות, אעלה אותו לאשכול הכשרויות, הוא יותר קרוב למקור...

• הוסף לסימניות
מקסים!!
לא כ"כ ברור לי מה זה הדבר האדום הזה בצלוחית ליד.

• הוסף לסימניות
האדום האדום הזה, זה רוטב

נכתב ע"י פיקצר פרפקט;703330:
מקסים!!
לא כ"כ ברור לי מה זה הדבר האדום הזה בצלוחית ליד.

• הוסף לסימניות
מקסים אך נירא לי שהרוטב צריך להיות יותר ורדורד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;703364:
יש קטשופ בצבע כזה בדיוק .

זה רוטב סיני חריף, האדום האדום הזה. (שימי לב שהוא דליל)

• הוסף לסימניות
טוב לפחות משהו פה עוזר לי בהסברה באוכל סיני :)

נכתב ע"י נוי;703366:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;703366:

זה רוטב חמוץ מתוק רץ עם אגרול:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה