כללי אריזה לחצילים

• הוסף לסימניות
חו"ד בבקשה על אריזה לחצילים (מצופים פירורי לחם)
(אני עשיתי את העיצוב וגם את התמונה)

קבצים מצורפים

• Eggplant Cutlets - Front.jpg
    KB 873.9 · צפיות: 32
  • Eggplant Cutlets - Back.jpg
    KB 954.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
וואו איזה יופי, הצילום גם שלך?
מדהים ולדעתי מאד מגרה.
הצבע מתאים רק חבל שזה כתוב באמריקאית ולא אנגלית.

• הוסף לסימניות
יפה מאד !!
מגניב לא ידעתי שמוכרים כזה דבר =]

חצילים מצופים פירורי לחם :) אמא שלי הייתה מכינה את כל שבת ;)

• הוסף לסימניות
הצבע מתאים רק חבל שזה כתוב באמריקאית ולא אנגלית.[/QUOTE]

לא הבנתי את המשפט "כתוב באמריקאית ולא אנגלית"
אם אפשר הסבר בבקשה

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!

הורג אותי רק הרעיון שאנשים כבר לא מסוגלים לטגן חציל בפירורי לחם. לאן הגענו?:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;728497:
עבודה מדהימה!

הורג אותי רק הרעיון שאנשים כבר לא מסוגלים לטגן חציל בפירורי לחם. לאן הגענו?:eek:

מה ההבדל בין זה לבין שניצל תעשייתי?
אם יש מקום לזה, יש מקום גם לזה...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. גם מגרה וגם נראה עיצוב מקצועי.
בנוגע לכיתוב 2 הערות קטנות:
אני דווקא כן הבנתי את האנגלית (האמריקאית:rolleyes: ) ויש משהו לא מובן. את קוראת למוצר cutlets אבל בהוראות הכנה (מוכרים אותם קפואים?) כתוב remove eggrolls... תחליטי אם זה אגרול או קאטלט.
בנוסף יש טעות דקדוקית כתוב this products is not ... צריך להיות ביחיד - product אבל אם בכל זאת את מתעקשת לכתוב מוצרים אז צריך לכתוב these products are not... (מעצבן שהנקודות מופיעות בצד ההפוך)
בהצלחה רבה. :)

• הוסף לסימניות
מקצועי ביותר

• הוסף לסימניות
אופס צודק שכחתי להוסיף שהמלל עדיין לא גמור :)

נכתב ע"י gila;728573:
מאוד יפה. גם מגרה וגם נראה עיצוב מקצועי.
בנוגע לכיתוב 2 הערות קטנות:
אני דווקא כן הבנתי את האנגלית (האמריקאית:rolleyes: ) ויש משהו לא מובן. את קוראת למוצר cutlets אבל בהוראות הכנה (מוכרים אותם קפואים?) כתוב remove eggrolls... תחליטי אם זה אגרול או קאטלט.
בנוסף יש טעות דקדוקית כתוב this products is not ... צריך להיות ביחיד - product אבל אם בכל זאת את מתעקשת לכתוב מוצרים אז צריך לכתוב these products are not... (מעצבן שהנקודות מופיעות בצד ההפוך)
בהצלחה רבה. :)

• הוסף לסימניות
יש לך את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה