כללי אריזה לסירופ+מדבקה לוויטמינים

• הוסף לסימניות
שני הפריטים לא קשורים זה אל זה...
שני דברים שונים.
אשמח לחו"ד...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2 MB · צפיות: 19
  • מדבקה-01.jpg
    1.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עבודה טובה מאוד בסך הכל.
במדבקה של אוליביירה צריך לעבוד ידנית על הבלוק מצד ימין כדי למנוע את הריווחים הענקיים בחלק מהשורות.
יש להשתמש בפונט אנגלי תואם לעברי ולא בפונט מערכת חינמי. ממליצה לך על MYRIAD PRO שמתאים מאוד בשילוב עם רפורמה.

אני מניחה שהסירופ בטעם קרמל, ולא בטעם כרמל.
אגב, זה למגזר הכללי או החרדי?

• הוסף לסימניות
This user does not have permission to use the HTML BB code.

אני לא יודעת לאיזה מגזר... לא בררתי ולא בדקתי,
לפי 'צורת' הלקוח זה נראה למגזר הדתי...

:) זה החומר שניתן לי, ולא שמתי לב. תודה!

המדבקה עברה שני מחשבים, וזו התוצאה...
פשוט היה חסר לי את הפונט במחשב השני... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;808473:
"לבוקר שאחרי הקידוש".

תיארתי לעצמי, אבל אם זה למגזר הכללי, להוריד ומהר.

• הוסף לסימניות
באריזה לסירופ, נראה לי שצריך לתקן: ולאחריו לשתות כוס מים נוספת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה