ארכיון סרטי חתונה

• הוסף לסימניות
מנסיונכם, כמה זמן צלמים שומרים בארכיון סרטי חתונה שהם צילמו? ואיך זה מתועד - ידני או ממוחשב?
אני מחפשת סרט של חתונה שנערכה לפני 15 שנה, ורק בשביל להיזכר מי היה הצלם, זה יצרוך הרבה אנרגיות, השאלה אם יש סיכוי לדעתכם?

תודה!

ובהזדמנות זו, תודה לכם על ההפקות היפהיפיות, כייף לבקר פה!

• הוסף לסימניות
סרט פילם או סרט וידאו?
סרטי וידאו היום שומרים בערך שנה שנתיים,
קלטות נראה לי שכבר אף אחד לא שומר.

• הוסף לסימניות
קלטת וידאו.
בזמנו הוא הביא לזוג דיסקים שהוא המיר מהקלטת המקורית ואולי גם עותק של הקלטת המקורית. הדיסקים נהרסו ונאבדו וגם לא מוצאים את הקלטת. כך שנישאר רק לחפש אצל המסריט, מכיוון שלא זוכרים כרגע מי הוא היה, שאלתי כאן אם שווה להתאמץ להיזכר.

• הוסף לסימניות
יש כאלה ששומרים המון ויש כאלה שמסירים אחריות אחרי מסירת החומרים.

• הוסף לסימניות
הייתי צלם וידאו במשך כמה שנים, לא אמרתי ללקוחות שאני שומר חומרי גלם, אך בפועל שמרתי את הקלטות במחסן, עד היום.
כואב לזרוק ערימה של אלפי שעות עבודה....

שווה לנסות

• הוסף לסימניות
כיום יש צלמים שכותבים במפורש בחוזה, שלאחר מסירת החומר ללקוח הם שומרים אותו עד 3 חודשים או חצי שנה. מעבר לזה - אין אחריות, כי פשוט אין מקום בהארד דיסק...

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות
אותנו, בעידן הפילימים
החתימו ששומרים למשך חודשיים
בפועל, לאחר שנה ביקשנו דיסק
וקיבלנו בלי בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה