אר דיסק שלא נקלט במחשב

• הוסף לסימניות
יש לי האר דיסק עם חומר חשוב מאד!! וכשאני מחבר למחשב המחשב קולט את האר דיסק (יש צליל שנקלט) אבל לא מופיע במחשב כלום.
אם משהוא יכול לעזור בזה?????

• הוסף לסימניות
האם הדיסק משמיע אות חיים ?
אם כן האם משמיע קולות רגילים (אין קליקים צפצופים וכדומה) ?
אם אין קולות מוזרים או לא רגילים, אפשר להעלות צילום מסך
של ניהול דיסקים
ושל כונני דיסקים (במנהל ההתקנים)

• הוסף לסימניות
האר דיסק אינו משמיע שום קול שונה או מוזר.

קבצים מצורפים

• דיסק.PNG
    KB 36.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
צילום מסך מניהול דיסקים,
קליק ימני על "המחשב שלי">ניהול>ניהול דיסקים

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שכאן זה לא מופיע במחשב.

קבצים מצורפים

• Doc4.pdf
    KB 197.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלוני אלמו;2468911:
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שכאן זה לא מופיע במחשב.
לכן ביקשתי לראות גם צילום מסך של כונני דיסקים שנמצא בקטגוריה של מנהל ההתקנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלוני אלמו;2470338:
כן

כתבת לעיל
נכתב ע"י פלוני אלמו;2467896:
האר דיסק אינו משמיע שום קול שונה או מוזר.
האם מדובר בדיסק קשיח חיצוני או שזה SSD ?
אם זה דיסק קשיח ושומעים את הדיסק (המנוע) נדלק, ואין רעשים כמו קליקים ביפים וכו' חוששני שאם החומר בפנים חשוב כטענתך, שתשלח את זה למשחזר מידע מקצועי.
לי יש את כל הציוד הנדרש להתמודד עם דיסקים כאלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה