- הוסף לסימניות
אני לא אשדודיתבמורדי הגיטאות- זה רחוב קטן,
כדאי לתאם עם נהג ולא מונית..
אשמח לקבל מספרים למייל
אני לא אשדודיתבמורדי הגיטאות- זה רחוב קטן,
קשה להשיג מוניות באשדודבמורדי הגיטאות- זה רחוב קטן,
לא חושבתקשה להשיג מוניות באשדוד
אם למשהו יש עוד מספרים אשמח
אוהבת להגיע מוכנה
לא בא לי להתקע...
יש שם תחנה אחתואז איפה זה במורדי הגטאות?
בעיקרון קו 11 מגיע לרחוב זבוטינסקי ומשם הליכה קצרה לרחוב הפלמח
אבל עכשיו עובדים בכביש והוא חסום
אז זהו שחזרנולמיטיבי לכת זה בערך 30 דקות לתחנה הראשונה של ירושלים.
קו 11 עוצר בהפלמ"ח!!!!!!!!!אז זהו שחזרנו
ואיך לומר? הגזמתם קצת...
יצאנו מהפירטים, לקחנו קו 11 ירדנו בפלמח ומשם הליכה כייפית ישרה ישרהההה עד התחנה הראשונה
סה"ה 9 דק' עם ילדים קטנטנים... היה כייף
תודה לכם!!
אז זהו שחזרנו
ואיך לומר? הגזמתם קצת...
יצאנו מהפירטים, לקחנו קו 11 ירדנו בפלמח ומשם הליכה כייפית ישרה ישרהההה עד התחנה הראשונה
סה"ה 9 דק' עם ילדים קטנטנים... היה כייף
תודה לכם!!
אולי ז'בוטינסקי?קו 11 עוצר בהפלמ"ח!!!!!!!!!
אין דבר כזה.
סורי
אז אני ממש לא אשדודית..קו 11 עוצר בהפלמ"ח!!!!!!!!!
אין דבר כזה.
סורי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים