עזרה אשדודית עובדת? אולי תוכלי לעזור לי?

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלנו את התשלום על ימי המבצע של "שומר החומות", שהיה באזור שבועות.
בהנה"ח אצלינו טוענים שלא קיבלו הנחיה, אפילו שבכל זכות ושאר המקומות מופיע שכן אמורים לקבל, אם יש ילדים על גיל 18 בבית.
אם קיבלת על הימים האלו, אני אשמח מאוד אם תוכלי לעדכן אותי איך.
tami45044 בג'ימייל
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קיבלתי.
הגשתי בקשה דרך מלאך רו"ח,
ממליצה לך לדבר איתם

• הוסף לסימניות
קיבלתי.
הגשתי בקשה דרך מלאך רו"ח,
אני עובדת בחברה ענקית עם מחלקת הנה"ח.
למה אני צריכה להגיש דרך רו"ח? למי הם יפנו?
יש לך אולי שורה במשכורת או מסמך שמוכיחים שבאמת קיבלת את זה?
אם כן ממש יעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלנו את התשלום על ימי המבצע של "שומר החומות", שהיה באזור שבועות.
בהנה"ח אצלינו טוענים שלא קיבלו הנחיה, אפילו שבכל זכות ושאר המקומות מופיע שכן אמורים לקבל, אם יש ילדים על גיל 18 בבית.
אם קיבלת על הימים האלו, אני אשמח מאוד אם תוכלי לעדכן אותי איך.
tami45044 בג'ימייל
תודה מראש!
איפה ראיתם שחובה לשלם על ימי אלו?
אני ראיתי את זה (שאלה 2) : https://www.gov.il/he/departments/faq/faq-emergency

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה