עזרה אשדודית?

• פותח הנושא 100%
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לצאת לטיול קצר באשדוד, אשמח לקבל המלצות לאטרקציות שם, כמובן ללא פריצות.
והמלצה על מסעדה בשרית טובה בכשרות מהודרת.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מרינה כחולה
פארק אשדות ים
החוף הנפרד

• הוסף לסימניות
מזה פארק אשדות ים?
זה חוף? מתקנים לילדים?

• הוסף לסימניות
אשדוד ים
פארק ממש יפה, מתקנים לילדים, המון דשא, אגם קטן עם אופציה לשייט (לא יודעת אם כל השנה) בקיץ יש שם בערב מופע מזרקות מים, לא יודעת אם כל השנה גם.
מקום ממש ממש יפה

• הוסף לסימניות
פארק אשדוד ים זה כמו פארק כזה מתחנה מרכזית ממשיכים ישר ולפני שיורדים לכיוון הים ממשיכים קצת ימינה ומשם נכנסים פארק יפה מאד!
מתקנים - זכור לי שכן, הינו שם די מזמן
רצינו לעשות שיט אבל זה בתשלום והאגם הי'ה נראה לא הכי נקי ומזמין אז ויתרנו...
בערב יש שם מופעים באגם בשעות 8:30, 9:30 ו - 10:30 (נראה לי בקיץ, כשמתחילים המצילים לפתוח את החופים ולא לפני. לא בטוח שאין בחורף) כדאי להיות מסביב לאגם קצת קודם - בד"כ מתחילים להתאסף לפחות 20 ד' רבע שעה לפני, כדי לתפוס מקום טוב ולראות הכי קרוב עם מזרקות מים באורות וצבעים - מופע מיוחד מאד! אבל השירים לא משלנו.. :( לי זה ממש הפריע. ועכשיו בכלל אסור. תבררו את זה. הבנתי שבהופעה האחרונה - עשר וחצי בערב,משהו כזה - יש את המופע רק עם מנגינות ובלי שירים.
נמצאים שם אנשים מכל הסוגים, גם חרדים וגם שאינם. לא זכור לי ממש פריצות ח"ו אבל לא בטוחה שאין. ה"י.

• הוסף לסימניות
כל המסעדות הבשריות באשדוד,הן בהכשר בית יוסף או מחפוד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אתם מב"ב או מקרית ספר אז שתדעו: אין דבר כזה 'בלי פריצות' באשדוד.
בכל מקום תראו דברים שלא הייתם רוצים לראות.
מי שאומר אחרת, טומן ראשו באדמה.

• הוסף לסימניות
אם אתם מב"ב או מקרית ספר אז שתדעו: אין דבר כזה 'בלי פריצות' באשדוד.
בכל מקום תראו דברים שלא הייתם רוצים לראות.
מי שאומר אחרת, טומן ראשו באדמה.

בדיוק אותה פריצות שתראו בגני יהושוע,אם לשם אתם לא יוצאים אז באמת אל תבואו לאשדוד.

• הוסף לסימניות
נכון, גם לשם אנו לא הולכים ב"ה.
רק בגלל שהכותבת כתבה במפורש 'בלי פריצות' - אז עדכנתי שבאשדוד יש בהחלט פריצות - גדולה.
לצערי, מניסיוני, כאשדודי לשעבר.
מי שבאמת כל המקומות שכולם הולכים ולא מפריע להם - אז גם באשדוד לא יפריע...
אבל שלא יחשבו שבגלל שיש הרבה מאד חרדים באשדוד - אז אין פריצות.
אני הייתי גר ברחוב שהבניינים בצד אחד - חסידים והבניינים מהצד השני [ממש] חילונים גמורים על כל המשתמע.

• הוסף לסימניות
לגבי מסעדות:
יש מסעדות שווארמה ועל האש (פלאפליות בשריות) בהכשר רבני הקריות, לא זוכרת שמות ספציפיים. ברובע ג'.
יש את "המשביע" ברובע ז'.
בימי חמישי-שישי - שטייסל פתוח, ג' על גבול ז'.

• הוסף לסימניות
יש מסעדה בשרית טובה מאוד באזור תעשיה: מסעדת ויצמן בהכשר הרב מחפוד, רחוב הבנאים 9

• הוסף לסימניות
אין מסעדה בהכשר שאתם מחפשים באשדוד,רק חניות לממכר אוכל מוכן.

• הוסף לסימניות
יש מסעדה בשרית טובה מאוד באזור תעשיה: מסעדת ויצמן בהכשר הרב מחפוד, רחוב הבנאים 9

מסעדה מעולה!!!!

יש גם את שיפודים בגן העיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה