כללי אשכול ביקורות על מגזין פרוג

• הוסף לסימניות
לי דוקא פסקו שמותר מלכתחילה, הואיל והמסך תמיד מרענן את עצמו במהירות, אז בעצם אין כאן מחיקה, אלא רק גורמים שהמסך לא יציג את זה שוב במחזור הריענון הבא ולכן זה לא נחשב מחיקה.

• הוסף לסימניות
אולי אסור לי לתת ביקורת, כי אני כחולה...
אם ביקורת, אז אז כבר...
הניוזלטר מעוצב בצורה מבולגנת מידי, קשה מאד לקרוא אותו.
בבקשה לעדן את העיצובים, פחות קיצ'י, מסגרות ישרות ו-2 טורים, יתנו תוצאה קריאה יותר.
העיצוב, שהוא מהדהים לכשעצמו, ממש לא קריא, ולא משך אותי להתחיל לאמץ את העיניים.
לדעתי, דף לא מודפס, אמור להיות הרבה יותר קריא, כי קריאה על מסך קשה יותר, ודורשת יותר מאמץ.
נ.ב. דרוש ניק זהב שמסכים לעלות את הלוגו (שאולי אני יעשה) על שמו, בחוזה נחליט על חלוקת הרווח...):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כלומניק;238928:
הביקורת שלי, או בעצם- תמיהתי:
מילא הקופונים שמקבלים רק אלה שמשלמים,
אבל התחרות של זכרון מנחם,
למה א"א שמשתמש רגיל ישתתף?
לפי דעתי, זה ממש לא הוגן!
למה בפתשגן הכתב כולם יכלו, ופה לא?

חוץ מזה, הכל ממש נפלא
באמת תודה רבה ששלחתם גם לכחולים.

כלומניק

אתה יודע מה לא הוגן? שבפתשגן הכתב כן יכלו להשתתף!

ממש לא הוגן!

לדעתי תפנה לאדיגרף, אלו שמממנים את התחרות של זכרון מנחם, ותתלונן בפניהם.
ר' משה קסלר מאדיגרף נמצא כאן בפורום והוא אפילו מנהל...
מרתהרב

תפנה אליו בטענה הזאת. הוא אדם מאוד נחמד ואולי הוא יסביר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Esti;238954:
תעשה מנוי לחודש אחד ותוכל להשתתף בתחרות גם.

אולי תמורת 30 ש"ח תרוויח 2500 ש"ח!!

נכתב ע"י יפה;238982:
אולי אסור לי לתת ביקורת, כי אני כחולה...
נ.ב. דרוש ניק זהב שמסכים לעלות את הלוגו (שאולי אני יעשה) על שמו, בחוזה נחליט על חלוקת הרווח...):):):)

באמת צדקה אסתי, תעשו מנוי תמורת 30 ש"ח לחודש ואולי תזכו ב2500 ש"ח. לא עסקה משתלמת??
חוצמיזה שגם בלי זה, לא הגיע הזמן להשתדרג למנוי זהב??
תראו כמה אתם מפסידים....
וכך יפה, אם תזכי תקבלי את מלוא הסכום בלי להתחלק עם אפ'חד.....:cool:

• הוסף לסימניות
לכל ה'כחולים'.
אני מוכן שתעשו יצירה על שמי ובשבילי :)
או שתהייו מוזהבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;238972:
לי דוקא פסקו שמותר מלכתחילה, הואיל והמסך תמיד מרענן את עצמו במהירות, אז בעצם אין כאן מחיקה, אלא רק גורמים שהמסך לא יציג את זה שוב במחזור הריענון הבא ולכן זה לא נחשב מחיקה.
מבחינת האמת ברור שהצדק איתך, וכל הפוסקים יודו בזה, אלא שיש מחמירים כיון שהדבר נראה כאילו מוחק את השם.
ועל זה נאמר "המיקל יש לו על מי לסמוך, והמחמיר תבוא עליו הברכה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה