כללי אשכול הלוגויים!!!

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• logo 2.jpg
    KB 790.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מיקום שם החברה במרכז משדר נוכחות ואמינות
העיטורים משלבים את היודאיקה עם החדשנות..
מראה סולידי ואצילי המשווה לחברה רושם יוקרתי

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 320.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
וזה שלי
(צירפתי גם פי די אף יותר ברור)

קבצים מצורפים

• עור חדש.jpg
    KB 83.1 · צפיות: 24
  • עור חדש.pdf
    KB 24.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
למען הספורט.

פרוש:
אחד מסמלי היודאיקה המובהקים הוא מגדל דוד,
יחד עם שם העסק היוצא מהפסוק "אור חדש על ציון תאיר" חשבתי שאייקון זה יכול להתאים.

קבצים מצורפים

• אור חדש-01.jpg
    KB 84.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ושלי

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 173.5 · צפיות: 26
  • mitzva 11העתקעותק.jpg
    KB 452.1 · צפיות: 24
  • mitzv2a העתקעותק.jpg
    KB 329.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני מעלה שוב בגלל התקלה באתר שמחקה את ההודעה.

קבצים מצורפים

• or.jpg
    KB 720.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
גם לי נמחקה ואין לי כוח לכתוב שוב את ההסברים

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    KB 671.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
עור חדש

עוד רעיון...

קבצים מצורפים

• אור חדש.jpg
    KB 828.8 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה