כללי אשכול הנתינות | עיטורים ויקטורים

• הוסף לסימניות
כהכרת הטוב לפורום החשוב וחבריה שעוזרים אחד לשני, החלטתי להעלות עיטורים ויקטורים ששילבתי באופן עצמי לשימוש חופשי לחברי הפורום ,

לא אתיימר לבקש לאחרים לעשות כמוני, אך אני מעריך שיהיו כאלו שירצו לגמול לאלו שעוזרים להם...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 334.6 · צפיות: 39
  • 83769.zip
    KB 76 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
דרך אגב העיטורים מאוד יפים!
שכוייח !

רק שלצערי זה לא נפתח בפוטושופ אך באמת מגיע לך תודה על פתיחת אשכול כזה.
שים לב!
כל אשכול בסגנון כזה שנפתח, בסופו של דבר מסתיים (או לא מסתיים לעולם) בעשרות עמודים, ובעשרות העלאות של פרטים, ובעשרות הודעות, ובעשרות, תודות.
אני מקווה שפתחת פה תיבת פנדורה במובן הטוב של המילה...

• הוסף לסימניות
העיטורים שלך מאוד יפים,
תודה
תודה
תודה
תודה

• הוסף לסימניות
ממך יראו וכן יעשו כולם (כולל אני).

• הוסף לסימניות
איזה יופי ומומחיות של עבודה!

אם אוכל לבקש מאומה. איך לעשות הריבוע, פינות, כי יש לי כמה מהם אבל בלי פינות, איך עושים עם הקישוט מעצמו הפינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נדב ואביהוא;130987:
אם אוכל לבקש מאומה. איך לעשות הריבוע, פינות, כי יש לי כמה מהם אבל בלי פינות, איך עושים עם הקישוט מעצמו הפינות.

הרבה דרכים למקום...

תן לחכם ויחכם עוד:
צפה בקובץ המצורף 16824

קבצים מצורפים

• Ornaments with Corners.rar
    KB 904.2 · צפיות: 35
  • Corners.jpg
    KB 174.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
"קארעל"8 יישר כח מרובה.

אבל אין לי קארעל ):, אז מה העצה שאוכל לפתוח באילוסטרייטר?

• הוסף לסימניות
אז מורידים, מסתכלים, ואם רואים שזה לא נפתח, כותבים תגובה...:)
(קארעל8, כמו קורל, חשב גם עליך, והעלה גם פורמט PDF, שתוכל לפתוח בקקלות באילוסטרייטר).

• הוסף לסימניות
פשוט לא ידעתי שאפשר לפתוח pdf עם הpaths סליחה על העמיראצות שלי

נ.ב. וגם נהנים מהתוצאה שבקשתי שיבצע למען הציבור...

• הוסף לסימניות
תודה תודה וחן חן לכולם !!!

ממש אהבת חינם בכזו דרגה שאין כמוה !!!!

• הוסף לסימניות
הקפצה והקפאה בכספת לא תזיק - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה