מידע שימושי אשכול תורני מצוי וזמין בזמן אמת

• הוסף לסימניות
חיפשתי עוד דברי תורה לפרשת יתרו בנוסף לחומר שיש לי
ונזכרתי [כשאני עדיין לחוץ] באשכול של "מרדכי זהב" בפורום "חדר מורים"
האשכול נקרא
דברי תורה על הפרשה🤝
ובחסדי ה' היה לי חומר רב על פרשת יתרו להעביר בשיעור תורה על הפרשה🙏
וכל המוסיף שם חומר - יבורך

[אני מקוה שהשנה בס"ד נהיה מסודרים בחומר לפורים(גדול) ולפסח😊😊😊😊😊✔✔✔✔✔]

בברכת התורה ובברכת אהבת ישראל

• הוסף לסימניות
שמחה
תמשיך לשמח✔😊🤝🙏👍
הפירסום חינם
והתוצאות הרוחניות מדברות בשטח
מזדמן לישמוע הרבה ד"ת כשהמדברים מציינים שראו באתר "פרוג"

• הוסף לסימניות
מזדמן לישמוע הרבה ד"ת כשהמדברים מציינים שראו באתר "פרוג"
מרדכי תפרגן לעצמך🤝😊
שראו באתר פרוג בפורום מורים באשכול של מרדכי זהב דברי תורה על הפרשה
משפט זה גם אני שמעתי מהרבה

וצריך להתחיל אשכול חדש בתוספת המילה וגם
והכותרת תהיה דברי תורה וגם על הפרשה
או כמו שכתבת באתר אחר "פרדס בפרשה ועוד"

בברכת חברים
שמחה ועוד משתמשים קבועים ומזדמנים רבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה