דרוש מידע אשכול תחפושות עד גיל שנה

• הוסף לסימניות
מחיפוש מעמיק באשכול התחפושות ראיתי שהשאלה שחזרה על עצמה
ללא מענה היתה "למישהו יש תחפושות לתינוק/ת..?"
ומכיון שגם אני אובדת עיצות בנידון, אשמח לשיתופיי תמונות של תחפושות
שיש לכם, או כל רעיון מקורי וחמוד שלא מציק לתינוקות.
תודה!

• הוסף לסימניות
עוקבת, אשמח לרעיונות או המלצות על מקומות לקנות בהם.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מזמינה משיין סרבל אדום עם חולצת מלמלה לבנה וסרט אדום לשיער מוסיפה כלי נגינה קטן ומוסיפה את הפיצית של לתחפושת המשפחתית של נגנים. אגב, העלות 39 ₪ ומגיע תוך שבוע...

• הוסף לסימניות
בבושקה/
מיקי מאוס/
פרופסור/
זקנה/
בובה/
תחפושת של ננח - אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כיפה לבנה קטנה וציצית קטנה (וגם חולצה מכופתרת עדיף.)

יש למישהי למכור או להשכיר?
לגיל ארבעה חודשים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נמאס לי מהחיות, יש עוד רעיונות פה?
חשבתי על גמד, בבושקה,גיטריסט..
אבל לא באלי להעמיס עליו..מישהו?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבן שלי תחפושת של דבש
זה מתוק ממש ולא מסרבל בכלל
עדיין לא מוכן כשאהיה מוכן אעלה תמונה

• הוסף לסימניות
אני מזמינה משיין סרבל אדום עם חולצת מלמלה לבנה וסרט אדום לשיער מוסיפה כלי נגינה קטן ומוסיפה את הפיצית של לתחפושת המשפחתית של נגנים. אגב, העלות 39 ₪ ומגיע תוך שבוע...
יש אפשרות לקישורים?

• הוסף לסימניות
יש את זה: (אני מוכרת את זה)
Romper.jpg_640x640.jpg
Ua45d843e265e41f4a2e54f831006885aD.jpg_50x50.jpg

• הוסף לסימניות
תנסי אצל 'מתנות קטנות' יש לה קטלוג מהמם לתינוקות - הדפסה אישית
m0548546249 גמייל

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבן שלי תחפושת של דבש
זה מתוק ממש ולא מסרבל בכלל
עדיין לא מוכן כשאהיה מוכן אעלה תמונה
הי,

יש לך אפשרות לשלוח תמונה, אני רוצה להכין לבת שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה