מידע שימושי אשכול תמ"ת תשפ"ה

• הוסף לסימניות
מה הקריטריונים להנחה?
ממתי ניתן להעלות מסמכים?
נשמח לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאחרי הדיון בבג"ץ היום המשמעות שאין סבסוד לאברכים

• הוסף לסימניות
עוד לא פתחו לשנת תשפ''ה את המערכת
אז אי אפשר לדעת בינתיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לחשב את הדרגה שלי לשנה הבאה אם המערכת עדיין סגורה?
פשוט אני צריך לרשום ילדה לצהרון לשנה הבאה ואני חייב לדעת כמה התשלום יצא לי לדעת אם משתלם..
אשמח לעזרה תודה

• הוסף לסימניות

׳כאן 11׳ בפרסום ראשון: ההחלטה הצפויה של הממשלה בסאגת סבסוד המעונות - הממשלה צפויה לאשר ביום ראשון החלטה שתאפשר סבסוד מעונות לשלושה חודשים - גם לאברכים חייבים בגיוס. ההחלטה תאפשר לממשלה לנסות להתגבר על התנגדות היועמ״שית במהלך התקופה הנ״ל.​

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי מכיר ומי יודע....
אני אברך אשתי שכירה, [שהיה לה פעם עו"פ, והוא כבר סגור כמה שנים], וקיבלתי דרגה 12 כי עלי להגיש נספח 4 או 10.
יש הסבר? ומה עושים במצב כזה?
תודה מראש וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה