אשכנזים וספרדים? Ya'alili

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;555439:
פעם ראשונה שאני רואה את זה!
עבודה מושקעת!
עריכה מטורפת!
מה שכן לא הבנתי מה השיר אמור ללמד אותי ?
כאילו אין הבדל בין אשכנזי לספרדי או שכן יש?
יצאתי לא ברור אשמח אם משהו יועיל בטובו להסביר לי!

מה לא ברור ??
באים להגיד לך שאולי המבטא שונה או המילים שונות אבל כולנו יהודים אותו דבר אשכנזים ספרדים תימנים מוזר שלא הבנת ... אפילו הדגים הבינו :D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;555474:
המילים:
Rabbi Nachman Ashkenazi
Yaala Yaala Yaalili...
הבנתי כמעט הכל, חוץ מהשורה הזו...

• הוסף לסימניות
מאחורי הקלעים:
Setting-up-a-double-dolly-shot-500x333.jpg

Pomegranates-Matis-Swerdloff-Producer-Chaim-Marcus-and-Director-Larry-Guterman-500x333.jpg

Producer-Chaim-Marcus-with-first-AC-Rob-Lau-and-director-Larry-Guterman-500x333.jpg

DSCF3378-500x333.jpg

On-set-with-Director-Larry-Guterman-with-Brothers-Bentzy-and-Shmuel-Marcus--500x333.jpg

On-Set-with-8th-Day-500x333.jpg

Producer-Chaim-Marcus-putting-on-tefillin-with-Director-Larry-guterman-500x375.jpg

8th-Day-Video-500x374.jpg

• הוסף לסימניות
יוסלה -
גלה לנו איך הגעת אל "מאחורי הקלעים"?
שאגב, מאד מעניין לצפות בהם - המכשור, העריכה ואפילו הנחת התפילין (ע"מ שלא נתבלבל - מדובר בחברה חבדניקים עם כל הנשמה החבדית...)

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;555642:
יוסלה -
גלה לנו איך הגעת אל "מאחורי הקלעים"?
שאגב, מאד מעניין לצפות בהם - המכשור, העריכה ואפילו הנחת התפילין (ע"מ שלא נתבלבל - מדובר בחברה חבדניקים עם כל הנשמה החבדית...)

תודה.
חבר שלח לי לינק לאתר שמביא את זה, זה מופיע בצד ימין של כל תמונה

• הוסף לסימניות
הי, למה אני לא רואה את מה שמאחורי הקלעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;555408:
הבאתי את זה למורה שלי באפטר, וביקשתי שיסביר לי איך עשו את הדגים...
אז בעצם מה שהם עשו זה, החלק של הגוף, הם הרימו עם חוט דיג או משו. הראש מחובר אליהם ומי שמבין ויודע ליצור מסכות באפטר, יכול לראות את המסכה מסביב לראש. ובנוסף, חילקו את הראש ל2. חלק עליון וחלק תחתון.
מושקע ועבודה יפה חבל"ז!

בגדול- יוצרים קופוזיציה בת שניה אחת שבה הפה נפתח ונסגר, (מבוסס על מסכות)
פותחים קומפוזיציה חדשה שאליה מייבאים את האודיו ואת כל שאר התמונה ממירים את האודיו לקיפריימים , מיבאים את הפה, מוסיפים נוסחא מושכים את השבלול לסליידר של שני הרמקולים ומוסיפים לנוסחא חילוק לפי הקצב המתאים

(אל תתפסו אותי על המילה, לא פתחתי את אפטר הרבה זמן...)

• הוסף לסימניות
דרך אגב קיבלתי דשי"ם שאני מופיע שם אז אמנם אני דומה אבל .. זה עדיין לא אני

• הוסף לסימניות
קליפ מ-ד-ה-י-ם!
מישהו רק יכול להסביר לי את השורה:
יוסי אבי -ספרדי
יום השמיני- אשכנזי
????????

• הוסף לסימניות
יוסי ואבי - פיאמנטה
יום השמיני - זה השם של הלהקה שלהם. באנגלית: The 8Th Day

• הוסף לסימניות
הקליפ נראה כך כי הוא בויים ע"י במאי הוליוודי ידוע. (לארי גוטרמן - יהודי קנדי )
http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_Guterman
המוזיקה מתחברת למילים כמו שצריך וההומור שבשיר מתבטא יפה גם בוידאו..

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לראות את הקליפ
אשמח אם מישהו ישלח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודההה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה