מידע שימושי אשליה סיפור מתח - המלצה על סיפור יפהפה כאן בפורום

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אין לי הרשאה בפורום כתיבה,
רק רציתי להודות ל: @mic003 על סיפור יפהפה, אני עוקב אחריו ומחכה כל פעם לפרק חדש.
הוא מרתק, ובחלקים נכבדים ממנו לא נופל מספרי מתח רבי מכר.

אמנם יש פרקים קצת מתישים, של דיאלוגים אין סופיים, בלי התקדמות ממשית בעלילה, אבל בסך הכל מדובר בסיפור בליגה אחרת.
תמשיך, כי מחכים.

תודה.

מקווה שזה בסדר לכתוב את זה.. אם לא, אפשר למחוק

ולמי שפספס, ממליץ להיכנס לקישור. הנאה מובטחת.

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאה בפורום כתיבה,
רק רציתי להודות ל: @mic003 על סיפור יפהפה, אני עוקב אחריו ומחכה כל פעם לפרק חדש.
הוא מרתק, ובחלקים נכבדים ממנו לא נופל מספרי מתח רבי מכר.

אמנם יש פרקים קצת מתישים, של דיאלוגים אין סופיים, בלי התקדמות ממשית בעלילה, אבל בסך הכל מדובר בסיפור בליגה אחרת.
תמשיך, כי מחכים.

תודה.

מקווה שזה בסדר לכתוב את זה.. אם לא, אפשר למחוק

ולמי שפספס, ממליץ להיכנס לקישור. הנאה מובטחת.

וואוו, תודה!
כיף לשמוע!
תמיד חבל לי שאני מקבל רק את תגובותיהם המהוקצעות של בעלי זכות ההרשאה. נחמד לקבל דרישת שלום גם מקוראים שאינם נמנים על קהילת כתיבה מקצועית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה