אשמח אם תוכלי לענות לי, כל מידע חשוב לי.- בקשר למשרד לעורכת סרטים

• הוסף לסימניות
בתור גרפיקאית,
כמה היית משלמת בשביל לעבוד מחוץ לבית- כלומר לשכור משרד לעבודה?
האם היה רלוונטי בשבילך משרד שממוקם בקומת מחסנים- אבל הכי קרוב למעלית?
איזה גודל מינימום היית צריכה?
האם הדברים הבאים היו בשבילך חובה או רק תוספת נחמדה?
-שרותים,
-חלון (או מסתפקת בוונטה ומזגן)
-כיור
-מקרר
- פינת קפה
האם היית מעדיפה לשכור ביחד עם עוד גרפיקאית, משהו קצת יותר גדול ולהתחלק בכסף, או משהו קטן יותר לבד?

תודה רבה על כל מידע.

• הוסף לסימניות
קודם כל אם אינני טועה, אי אפשר לומר משרד אלא סטודיו
כאחת שמחפשת סטודיו להשכרה אולי אוכל לעזור ב-2 נק'

לעניות דעתי בזה המקצוע מקום יפה ואסתטי עולה כמעט על הכל
חלון - לא הייתי מסכימה להתפשר (אולי זו סתם העדפה אישית)
כיור/מקרר/פינת קפה- תוספת נחמדה

בקשר לחלוקה, זה רעיון השאלה איך מבצעים אותו
חלוקה בקטע של צילום יכולה להיות נהדרת (לצלם באותו מקום,מסכים, תאורה וכו...לא אקטואלי לגרפיקאית אולי לצלמת אם הדבר אפשרי)
אבל חדר אחד (אפילו אם קצת גדול) לעבוד קבוע במקביל, קצת חונק...

מקווה שעזרתי (ויעזרו לך עוד כמה..)
בהצלחה לנו:)

• הוסף לסימניות
חיפוש אחר משרד מחוץ לבית יכול לנבוע מכמה גורמים:
  • אין למישהי/ו מחשב בבית- מחוסר תקציב/ מבחינה עקרונית
  • רצון לקבוע שעות עבודה מסודרות- מה שעבודה בבית פחות מאפשרת
  • רצון לחברה אנושית כתוספת ל"חבר" הדומם
בכל שלשת הגורמים הנ"ל קיים רצון לעבודה בסביבה נעימה.
מקום בלי שירותים, חלון וכו'- לא יהיה סביבת עבודה אידיאלית לגרפיקאית/ עורכת (כמו לכל בעל מקצוע אחר, אגב).

אם את/ה רוצה לפתוח משרד שכזה- תתן את התנאים הנוחים ביותר.
מחשבים מסיביים, מקום מטופח, אויר וכו'.

יש לזכור שזה מקום שמבלים בו חצי משעות היממה.
בכל מקרה אם את/ה פותח/ת מקום כזה-
חפש/י פה באשכולות, היו כמה שהתענינו.
אשמח גם להתעדכן בענין

• הוסף לסימניות
אני שכרתי תקופה ארוכה מקום.
-שילמתי 1000 ש"ח לחודש לא כולל ארנונה מים וחשמל קומת כניסה [ולא הייתי לוקחת בחיים קומת מחסנים!!!]
-הגודל היה בערך 25 מ"ר
-שרותים, כיור וחלון זה חובה [מקרר תמיד אפשר להוסיף מיני]
-אני העדפתי לשכור לבד.

אגב-מי שכתב שהסיבה זה חוסר תקציב--זה ממש לא נכון הרי מה זה משנה איפה המחשב נמצא בסטודיו או בבית--זה אותו מחיר.

מקוה שהועלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה