דרוש מידע אשמח לדעת על מי שמבין בהוצאת תקציבים לעמותות ממשרדי ממשלה

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה ממש חמה ,מקצועיות ושירות ברמה הכי גבוהה:
טל: 03-5745060

• הוסף לסימניות
מה המומחיות שלהם אם תכול לכתוב לי בפרטי
והאם יצא לך לעבוד איתם ?

• הוסף לסימניות
יש להם תנאי בסיס - עמותה המגלגלת מעל 300.000
והם לוקחים 40% מהתקציב
אם אתם רק מעוניינים בפגישה מקצועית שתעשה לכם סדר בנושא- מה אתם יכולים לקבל ותמקד אותכם כיצד לנהל את העמותה נכון בצורה שתאפשר לכם לקבל תקציבים אני מכיר אחת תותח בזה!!!
וגם המחירים שלו לא יקרים. הוא לוקח נראה לי על ייעוץ- רק 500 שקל
קוראים לו אפרים והמייל שלו זה toravehesed שטרודל גימיל נקודם קום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני שוב שואל זה לא בשבילי אישית וחשוב לו מאד לדעת
בעקבות נפילה עם ארגון שמשיג תקציבים שנפל איתו
מה הם איזה מגזר
והאם הם נאמנים
ואת מי אפשר לשאול שעבד איתם?

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה ממש חמה ,מקצועיות ושירות ברמה הכי גבוהה:
טל: 03-5745060
לי יש דיס
באישי

• הוסף לסימניות
זה באמת לא חוקי, ולכאורה הם לא אומרים את זה מפורשות...
יש גם את שרה פרלמוטר, גם היא משיגה תקציבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה