- הוסף לסימניות
יש למישהו המלצות על מחשב נייד מעולה ומומלץ
במחיר זול (אפשרי במזומן)?
נצרך בעיקר לתוכנות אופיס
ולשימוש משמעותי בזום
נצרך בעיקר לתוכנות אופיס
ולשימוש משמעותי בזום
אין להשיג כיום מחשב חדש שלא עומד בקריטוריונים הנ''ל.יש למישהו המלצות על מחשב נייד מעולה ומומלץ
נצרך בעיקר לתוכנות אופיס
ולשימוש משמעותי בזום
מנסיון שלי (המון מחשבים) דל הטובים מכולם.כאחת שעובדת בתחזוקה טכנית, ועם עשרות מחשבים ביום...
היו לנו הרבה עוגמות נפש עם מחשבים של אסוס... מבחינת שירות - 4 ניידים שלהם יחסית חדשים הלכו לנו לפח...
אח"כ יש dell, lenovo, hp , toshiba - כולם פחות או יותר באותה רמה, (קרוב שלי מארה"ב שמייצר מחשבים ומבין בזה מאוד, טוען שמחשב נייד לשימוש רציף, בכל החברות הנ"ל מחזיק כ 3-4 שנים, ואין כמעט הבדל...) אפשר לבדוק דילים שווים, ונוחות אישית עם המבנה הספציפי. כמובן שאם צריך את הנ"ל אין צורך במעבד מאוד חזק שמתאים לגרפיקה, אדריכלות וכדו'.
גם אני חושב כך.מנסיון שלי (המון מחשבים) דל הטובים מכולם.
תתקשר לבעלימישהו יודע טווח מחירים?
יש באיזור ה1500?
איך אפשר לצור קשר?HP מעבד i3 מהיר, 4 ג'יגה ראם, 256 SSD, כונן דיסקים
מתאים במיוחד לדרישות הללו +.
1,790 ש"ח.
אנו משווקים מורשים למותגי:
Dell, HP, Lenovo, Asus Acer
אספקה בתוך יומיים.
03-5534756
מה הכוונה מתאים? שיציליח לעבוד או ירוץ מהר? והאם רוצים להשתמש במקביל בתוכנות נוספות כגון word וכד'?אני צריכה מחשב נייד שיתאים לאוצר החוכמה גירסה 17
אשמח לקבל המלצות למחשב איכותי וזול
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים