מידע שימושי אשמח להמלצה על מחשב נייד

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצות על מחשב נייד מעולה ומומלץ
במחיר זול (אפשרי במזומן)?
נצרך בעיקר לתוכנות אופיס
ולשימוש משמעותי בזום

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצות על מחשב נייד מעולה ומומלץ
במחיר זול (אפשרי במזומן)?
נצרך בעיקר לתוכנות אופיס
ולשימוש משמעותי בזום
אין להשיג כיום מחשב חדש שלא עומד בקריטוריונים הנ''ל.
לכן הכל עניין של תקציב

• הוסף לסימניות
כאחת שעובדת בתחזוקה טכנית, ועם עשרות מחשבים ביום...
היו לנו הרבה עוגמות נפש עם מחשבים של אסוס... מבחינת שירות - 4 ניידים שלהם יחסית חדשים הלכו לנו לפח...
אח"כ יש dell, lenovo, hp , toshiba - כולם פחות או יותר באותה רמה, (קרוב שלי מארה"ב שמייצר מחשבים ומבין בזה מאוד, טוען שמחשב נייד לשימוש רציף, בכל החברות הנ"ל מחזיק כ 3-4 שנים, ואין כמעט הבדל...) אפשר לבדוק דילים שווים, ונוחות אישית עם המבנה הספציפי. כמובן שאם צריך את הנ"ל אין צורך במעבד מאוד חזק שמתאים לגרפיקה, אדריכלות וכדו'.

• הוסף לסימניות
כאחת שעובדת בתחזוקה טכנית, ועם עשרות מחשבים ביום...
היו לנו הרבה עוגמות נפש עם מחשבים של אסוס... מבחינת שירות - 4 ניידים שלהם יחסית חדשים הלכו לנו לפח...
אח"כ יש dell, lenovo, hp , toshiba - כולם פחות או יותר באותה רמה, (קרוב שלי מארה"ב שמייצר מחשבים ומבין בזה מאוד, טוען שמחשב נייד לשימוש רציף, בכל החברות הנ"ל מחזיק כ 3-4 שנים, ואין כמעט הבדל...) אפשר לבדוק דילים שווים, ונוחות אישית עם המבנה הספציפי. כמובן שאם צריך את הנ"ל אין צורך במעבד מאוד חזק שמתאים לגרפיקה, אדריכלות וכדו'.
מנסיון שלי (המון מחשבים) דל הטובים מכולם.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון זה לא קטע של חברות, זה עניין של דגמים ספציפיים.
בכל מקרה לי היה לפטופ של לנובו שלא הייתי מרוצה ממנו ועכשיו של אסוס שאני מאוד מרוצה
אבל זה בינתיים רק חודש וחצי בערך
תשאל על דגמים ספציפים שמציעים לך
זה יהיה יותר אפקטיבי

• הוסף לסימניות
HP מעבד i3 מהיר, 4 ג'יגה ראם, 256 SSD, כונן דיסקים
מתאים במיוחד לדרישות הללו +.
1,790 ש"ח.
אנו משווקים מורשים למותגי:
Dell, HP, Lenovo, Asus Acer
אספקה בתוך יומיים.
03-5534756

• הוסף לסימניות
@אחד הלויים
@אסתילה ...
ממליצה לדבר עם בעלי
אליעזר קאופמן0533110844
נמצא בבני ברק
שירות אמינות והכל במחיר ללא תחרות
הרבה אנשים בפורום כאן קנו ממנו ונהנו
יש לו מידע נרחב ואמינות שאין למצוא!
ואגב הוא מוכר מחשבים ישר מסוכן ואין לו שום רווח על המחשב עצמו רק על התקנת התוכנות!!!!! כך שלא תמצאו חדש במחיר זול ממנו
וגם יד שניה הוא יגיד לכם אמת לאמיתה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ועוד נקודה שכתבתי כבר באשכול אחר
אין חברה טובה או לא טובה יש דגמים ויש איכויות לכל חברה.
לכל חברה יש זולים ויקרים

• הוסף לסימניות
אל תתקרבי לאסוס
לנובו- thinkpad תותח על
וכמובן שdell עולה על כולנה

• הוסף לסימניות
אפשר גם ליצור איתי קשר
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
אני צריכה מחשב נייד שיתאים לאוצר החוכמה גירסה 17
אשמח לקבל המלצות למחשב איכותי וזול
תודה

• הוסף לסימניות
אני צריכה מחשב נייד שיתאים לאוצר החוכמה גירסה 17
אשמח לקבל המלצות למחשב איכותי וזול
תודה
מה הכוונה מתאים? שיציליח לעבוד או ירוץ מהר? והאם רוצים להשתמש במקביל בתוכנות נוספות כגון word וכד'?
מה התקציב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה