אשמח להמלצה על תרופה או טיפות כנגד בחילות והקאות בנסיעות

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על תרופה או טיפות כנגד בחילות והקאות בנסיעות
מדובר על ילדים בני שנה עד 5 שנים שמקיאים ברכב, לאחר נסיעה מאוד קצרה של כמה דקות וזה פשוט סיוט.
אשמח להמלצתכם על תרופה/טיפות בהתחשב בגיל הקטן של שנה עד 5 שנים.
תודה רבה
טרבמין.

• הוסף לסימניות
צמידי c- band ז גומיות עם עיגול פלסטיק שלוחץ על נקודה ביד וזה עוזר לבחילות (גם לנשים בהריון). לבן שלי זה עזר פלאים. קונים בכל בית מרקחת

• הוסף לסימניות
אנחנו נותנים לילדה בת 4 טיפות טינדן (הגנרי של פניסטיל) עובד מצוין גם לנסיעות בתוך העיר

• הוסף לסימניות
כל הילדים שלי מקיאים וסובלים נורא בנסיעות, אך יש לי בת בגיל 11 שאחרי נסיעה קשה היא לא מסוגלת לאכול ולשתות כמה ימים וכל היום במיטה ואנחנו אובדי עצות , יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי המלצה בשבילי לבחילות בהריון על צמידי c band זה נראה כמו גומיות לשיער עם גולה מפלסטיק שאמורה ללחוץ על נקודה מסוימת בפרק כף היד. קניתי בבית מרקחת ואני לא יודעת אם זה עזר. אבל השתמשתי בזה בשביל הבן שלי ( בן 4) שסבל מהקאות בנסיעות ומאז לא היו יותר הקאות בנסיעות. יכול להיות שזה עזר פסיכולוגית וכמובן שלא נתתי לו לאכול לפני נסיעה אבל זה עזר מאד

• הוסף לסימניות
פתרון למי שצריך לעיתים רחוקות, נתתי טיפות אופטלגין כחצי שעה לפני הנסיעה ועזר מאד, אבל באמת ממש לעיתים רחוקות לא לשימוש קבוע..

• הוסף לסימניות
אומרים שמאד עוזר לתת פניסטיל לפני הנסיעה.

• הוסף לסימניות
כל הילדים שלי מקיאים וסובלים נורא בנסיעות, אך יש לי בת בגיל 11 שאחרי נסיעה קשה היא לא מסוגלת לאכול ולשתות כמה ימים וכל היום במיטה ואנחנו אובדי עצות , יש למישהו רעיון?
נשמע לי נושא להתייעצות אצל רופא אף אוזן גרון (מוקד האיזון של שיווי המשקל בגוף נמצא באוזן ולכן שייך לתחום זה).

• הוסף לסימניות
רופאה המליצה לי על טיפות פניסטיל מאז אין הקאות בדרכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה