מידע שימושי אשמח להמלצות למסעדה בירושלים חלבי

• הוסף לסימניות
אתם לא מצפים שאת כל השמות וכו' אני יעלה בפורום ציבורי - לא מבקש מאף אחד לסמוך על מה שכתבתי! ועדיף שתבררו בעצמכם! או שלא תאכלו לא יקרה כלום!
.
למה לא לתת שמות? זה לתועלת, שנוכל גם להתייעץ.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר ממקום מהמם!
רק צריך לקחת בחשבון שבבוקר האוכל שם מאוד מצומצם! והתפריט הרחב בעיקר בערב!
אולי זה השתנה היינו שם לפני הקרונה...
מקום מושלם!
אוכל איכותי וטעים מאוד.

• הוסף לסימניות
למה לא לתת שמות? זה לתועלת, שנוכל גם להתייעץ.
כל אחד ועל מי שהוא סומך
אם אני מעלה שם מיד יהיו את אלו שיאמרו מה עליו?! אני לא סומך עליו בכלל ......
לא כזה קשה להכיר שמות של ממוחי כשרות
ואגב יש אתר שנקרא כושרות שנותן מידע על הכשרים וכשרויות של מקומות
הוא בניהול של אנשים מהכיפות הסרגות, אבל אמין מאוד!!

• הוסף לסימניות
גן סיפור - בגן סאקר

מעולה!!!!!
מקום מהמם!!
כדאי מאוד להזמין מקום מראש, הייתי שם שבוע שעבר באמצע השבוע ונאלצתי לחכות שעה (!) עד שהתפנה מקום.
עכשיו הם במתכונת קורונה אז הגבילו את מספר המקומות וגם אין ישיבה בפנים.

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד להזמין מקום מראש, הייתי שם שבוע שעבר באמצע השבוע ונאלצתי לחכות שעה (!) עד שהתפנה מקום.
עכשיו הם במתכונת קורונה אז הגבילו את מספר המקומות וגם אין ישיבה בפנים.
באיזה שעות? הערב בטח?!

• הוסף לסימניות
באיזה שעות? הערב בטח?!
אני הייתי בשעות אחה"צ/ערב סביבות שש וחצי-שבע.
בנוסף, הם הגבילו את זמן הישיבה לשעה בגלל העומס.
יש להם גם אפשרות לטייק אוואי, אפשר לקחת ולשבת בגן סאקר. למפרע הצטערתי שחיכיתי ולא עשיתי את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה