כללי אשמח להתייעצות-עזרה בנושא תמחור עבור עימוד ספר

• פותח הנושא רש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להתייעץ לגבי מחיר לפני שאני מחליטה סופית.
קיבלתי הצעה לעמד ספר שכבר קיים. יש צורך בעימוד מחדש, הכנסת כל הטקסט לאינדזיין וכו.. הוספת מעט טקסטים, הוספת מעט תמונות, הוספת מספור עמודים ועוד כל מיני פיצ'פקעס שכאלו... העימוד בכללי קיים ונראה טוב.. (הכל נמצא בוורד כרגע)

בד"כ אני לוקחת לעימודי ספרים מגזינים סכום של 30-35 ש"ח לעמוד (מתחילה יחסית)

האם עלי לקחת מחיר מופחת בשל העובדה שרוב העבודה נעשתה בעבר? או שזה לא משנה ולפני עבודה קשה?
האם לתמחר שונה עמודים שיש בהם רק תמונות או עמודים שיש בהם רק טקסט או עמודים שיש בהם גם טקסט וגם תמונות? (עמודים עם תמונות יש לי גם לערוך תמונות בפוטושופ)
מה לגבי עמודים שאני צריכה להכניס רק קובץ תמונה אחד עם תעודה למשל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רש;1973813:
אשמח להתייעץ לגבי מחיר לפני שאני מחליטה סופית.
קיבלתי הצעה לעמד ספר שכבר קיים. יש צורך בעימוד מחדש, הכנסת כל הטקסט לאינדזיין וכו.. הוספת מעט טקסטים, הוספת מעט תמונות, הוספת מספור עמודים ועוד כל מיני פיצ'פקעס שכאלו... העימוד בכללי קיים ונראה טוב.. (הכל נמצא בוורד כרגע)

בד"כ אני לוקחת לעימודי ספרים מגזינים סכום של 30-35 ש"ח לעמוד (מתחילה יחסית)

האם עלי לקחת מחיר מופחת בשל העובדה שרוב העבודה נעשתה בעבר? או שזה לא משנה ולפני עבודה קשה?
האם לתמחר שונה עמודים שיש בהם רק תמונות או עמודים שיש בהם רק טקסט או עמודים שיש בהם גם טקסט וגם תמונות? (עמודים עם תמונות יש לי גם לערוך תמונות בפוטושופ)
מה לגבי עמודים שאני צריכה להכניס רק קובץ תמונה אחד עם תעודה למשל?

לגבי ספרים רגילים מחיר של 25-35 לעמוד הוא רחוק מאד מכל מה שאני מכיר כמעט. בוודאי למתחילים.
המחירים בשוק בין 4 ל15 שח לעמוד.

מחיר זה נשמע מתאים באמת למגזינים. אבל זה תחום שאני לא מכיר את המחירים הנפוצים בו.

אמנם כאן זה ספר לא מוכן.
הייתי לוקח מחיר נפרד לפי שעות על ההכנה.

לגבי זה שכבר עומד הספר בעבר. אינני רואה מה זה משנה לך. אלא אם כן מבקשים שתשמרי על העיצוב. ואז יש לבדוק אם זה חוסך סקיצות ונסיונות או להפך. .. מגביל ומפריע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה