אשמח לחוות דעת מקצועית

• הוסף לסימניות
מקסים.
בעזר לחיים, הייתי מחליפה את האפקט שבו המילים מופיעות למעבר נקי יותר, בעיקר בסלוגן

• הוסף לסימניות
מד"א מושלם! הקצב האנימציה הסאונד- מעולה
עזר לחיים נראה קצת מיושן. יש סיבה שהלוגו לא נבנה באנימציה?
והסיסילייט בסוף מיותר לגמרי. עבר זמנו...

• הוסף לסימניות
בס"ד

מד"א מקסים כנ"ל.
הריווח בין האותיות, והפונט ב-"זה עניין של חיים"- מעניק מראה מיושן.
כדאי לשנות פונט ולדאוג למשפט מאוחד.

• הוסף לסימניות
בס"ד

מד"א מקסים כנ"ל.
הריווח בין האותיות, והפונט ב-"זה עניין של חיים"- מעניק מראה מיושן.
כדאי לשנות פונט ולדאוג למשפט מאוחד.

תודה
גם אני חשבתי כך אבל הלקוח היה מרוצה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מד"א טוב מאוד!! אך גם אני חושבת שהפונט של "זה עניין..." קצת נראה מיושן ואני חושבת שגם כדאי קצת להעט את הקרינות.
והעזר לחיים - השמע בפתיחה הרבה יותר עוצמתי מהמראה - כדאי לבחור לו אפקט כניסה יותר עוצמתי וכן להכניס את הכיתוב: "ע.ר." לפני העוזרים להוסיף חיים...
בכללי זה מצויין אבל השינויים הקטנים יהפוך את זה למושלם!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
זה היה יוטי מקודם
מדא מאלף על גבול הגאונות המדויקת :)- ראיתי ברצף ונהניתי כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
רותי מקסים!
גם אני אהבתי יותר את מד"א. הוא פשוט חדשני יותר
תצליחי...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
חשבתי שלמילים 'עוזרים להוסיף חיים' מתאים אפקט הממחיש את המשמעות. למשל, שהכיתוב יופיע בתחתיתו והתוספת באה מלמעלה כפתיתי שלג, עד להשלמת האותיות. (האם קיים אפקט כזה?)
תצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה