אשמח לעזרה בדחיפות!

• הוסף לסימניות
סגרתי סרט בפרימייר (AVI) ואני לא מצליחה להעביר ללקוחה בדיסק און קי (זה כותב לי הקובץ גדול מדי למרות שבדיסק און קי יש הרבה יותר מקום, ניסיתי בכמה וכל פעם כתוב לי אותו הדבר) אני חייבת להעביר לדיסק און קי כי כרגע אין לי אנקור ואני לא יכולה להעביר לדיסק.
אשמח לקבל עזרה ממי שמבין בנושא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;1288953:
סגרתי סרט בפרימייר (AVI) ואני לא מצליחה להעביר ללקוחה בדיסק און קי (זה כותב לי הקובץ גדול מדי למרות שבדיסק און קי יש הרבה יותר מקום, ניסיתי בכמה וכל פעם כתוב לי אותו הדבר) אני חייבת להעביר לדיסק און קי כי כרגע אין לי אנקור ואני לא יכולה להעביר לדיסק.
אשמח לקבל עזרה ממי שמבין בנושא

מה נפח הקובץ וכמה מקום פנוי יש בדיסק? שימי לב שבד"כ דיסק אונקי גם אם כתוב עליו 32 GB בפועל הוא מכיל 29 GB

למה שלא תייצאי לפורמט אחר? AVI כבד...

• הוסף לסימניות
ברב הדיסקים מותקנת מערכת הפעלה מהירה שגורמת לכך שהדיסק יכול להכיל קבצים עד 4 ג'יגה.
בשביל לשנות את ההגדרה עלייך להכנס לאפשרויות האתחול [קליק ימני על אייקון המסמל את הדיסקאונקי- אתחול] ולשנות את ההגדרה מFAT לNTFS
[או להיפך, אני כותבת מהזכרון ...]
שימי לב שבפעולה זאת ימחק לך כל החומר ששמור כעת על הדיסק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הדיסק און קי שלך כנראה מוגדר על מערכת קבצים FAT32,
תאתחלי אותו ותגדירי NTFS.

מולטימדיה הסבירה מעלי בפרוט :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

אין מילים!!

לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה