אשמח לעזרתכם בבקשה

• פותח הנושא brur
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הוקלט עבורי שיר
והבנאדם שהקליט לא ככ מכיר את תוכנת ההקלטה
הוא העביר לי את הקובץ בקובץ פתוח בתוכנה כביכול
אשמח עזרתכם בסגירה

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא?
איך הגיע אליך פתוח? (איזה סיומת)
ואיך זה נפתח אצלך?

• הוסף לסימניות
זה לא נפתח לי
והסיומת cpr

• הוסף לסימניות
cpr זה קיצור של ''cubase project file''
שזה אומר שאם אין לך קיובייס לא תוכלי לפתוח אותו. את צריכה להעביר את הקובץ למישהו שכן יש לו והוא יוכל לסגור לך.

• הוסף לסימניות
את צריכה להעביר את הקובץ למישהו שכן יש לו והוא יוכל לסגור לך.

את הקובץ ביחד עם התיקיות הנלוות אליו. אודיו אם יש וכו'.

• הוסף לסימניות
יש למשהיא אופציה לעזור לי
יש לכם תתוכנה הזאת?

• הוסף לסימניות
יש, השאלה היא איך בדיוק תעבירי את החומר. למיטב ידיעתי אי אפשר לשלוח את זה בג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
אז בטח הקובץ שיש לי ביד לא תקף
כי הוא די קטן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1633533:
אז בטח הקובץ שיש לי ביד לא תקף
כי הוא די קטן

מסתבר כך

• הוסף לסימניות
אוכככככככככ
טאוב ננסה לדבר איתם שוב
יש לכם דרך לתת לי להסביר לבנאדם שלא מכיר תתוכנה
איך מיצאים שיר?

• הוסף לסימניות
לוחצים:
file --- export --- audio mixdown

ואז נפתחת כזו חלונית:

לסמן סימונים כמו בתמונה,
ללחוץ על export
ו... השיר מוכן!
(צריך להמיר אותו אח"כ לmp3 או כבר בשלב היצוא במקום שכתוב wave file לשנות ל mpeg 1 layer 3 files)

קבצים מצורפים

• יצוא שיר מקיובייס.jpg
    KB 675.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרח אביב;1633579:
לוחצים:
file --- export --- audio mixdown

ואז נפתחת כזו חלונית:

לסמן סימונים כמו בתמונה,
ללחוץ על export
ו... השיר מוכן!
(צריך להמיר אותו אח"כ לmp3 או כבר בשלב היצוא במקום שכתוב wave file לשנות ל mpeg 1 layer 3 files)

שכחת לציין שלפני שעושים אקספורט, צריך לסמן בתכלת את הקטע שרוצים לייצא. הדרך המהירה והמדויקת לעשות את זה - לבחור את הקטע שצריך יצוא, ואז ללחוץ על המקש p.
ואם זה שיר ולא רק הקלטת קול- לא לייצא במונו כמו בקובץ המצורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה