כללי אשמח לעזרתכם- התנהלות מול לקוח!

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה עבור לקוח (במקרה גננת) ושלחתי 2 דוגמאות לפי בקשתה, שחור לבן וצבעוני. שלחתי את זה בגודל קטן ואיכות JPG מינימלית. היא היתה אמורה לבחור. את הצבעוני היא ביקשה לתקן "כך וכך וכך". עשיתי את התיקונים ושלחתי לה.
עכשיו מתברר לי שהיא החליטה להשתמש גם בצבעוני הראשון וגם במתוקן.

ואם אבקש תשלום על הראשון בטח תאמר- על מה? הרי עשית אחד ורק המרת לשחור לבן...
מה דעתכם? אני לא רוצה להבריח אותה, אבל אולי זה מספיק כדי להבין שאולי יעזור לי אם היא תברח...?:confused:

• הוסף לסימניות
גננות ... :):)

אין לך את הקובץ הראשון לפני השינויים?

• הוסף לסימניות
אם השחור לבן והצבעוני אותו הדבר, אז מה איכפת לך לפרגן לה את שניהם?
לא נראה לי שכדאי להתווכח אל זה בכלל

• הוסף לסימניות
דווקא ממש לא אכפת לי לפרגן לה אותם והחלטתי שכך אעשה.
אבל כמה לבקש על העלבון הזה, ששולחים לך סקיצות ואתה משתמש בכולן...? לפחות לציין שזו מתנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1364007:
גננות ... :):)

אין לך את הקובץ הראשון לפני השינויים?
יש לי, אבל איך זה יעזור?

• הוסף לסימניות
חשבתי שעשית את השינויים ואז בשביל לשלוח לה קובץ איכותי להדפיס גם ממנו את צריכה להחזיר את השינויים שעשית,
אם יש לך גם אני הייתי נותנת..
מקסימום תרשמי לה שבדרך כלל את גובה על זה תשלום והפעם לא, כדי שזה לא יחזור על עצמו שוב.
(ואז בעצם היא תבקש "תיקונים" כדי שיהיה לה כמה אופציות שבעצם היא צריכה מראש)

• הוסף לסימניות
תני, אבל תעצימי את זה שנתת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה