שוברים יש דווקא בברון או גם בפרקש או פוקס ועודכובע סטנדרטי נחמד וטוב, לא בורסלינו......... אבל גם לא דונטו..... מתאים ליום חול או לשבת
מומלץ לקנות עם שובר שנמכר בתתי"ם ויוריד את המחיר בלפחות 100 שקל ,אם לא 180 -200
מי שקונה בלי שובר פשוט תורם לחנות כסף מיותר ,ואם הוא מעונין לבזבז שיעשה את זה דרכי ....אני ישלם בשבילו בשובר והוא ישלם לי מחיר מלא......
בפרקש למיטב ידיעתי אין. בפאניצה יש נראה לי הסכמים עם ת"תים לקופסא חינם. בפוקס יש שוברים כמעט בכל הת"תיםשוברים יש דווקא בברון או גם בפרקש או פוקס ועוד
אתה צודק בכל מילה ,נראה לי למיר יש הסכם עם פניציה ,שוברים של בימ"ד עליון ניתן להשיג בהרבה מוקדים בארץ ניתן לברר אצל הבה"ח יהודה חסיד 0548540570בפרקש למיטב ידיעתי אין. בפאניצה יש נראה לי הסכמים עם ת"תים לקופסא חינם. בפוקס יש שוברים כמעט בכל הת"תים
פרסטר ידוע לך משהו?בפרקש למיטב ידיעתי אין. בפאניצה יש נראה לי הסכמים עם ת"תים לקופסא חינם. בפוקס יש שוברים כמעט בכל הת"תים
פרסטר יש , כובע מון בלאן , בתלוש בערך 450 ,בחנות בערך 600 ,אפשר לשדרג בתוספת תשלום ,לפי מה שכתוב על השוברפרסטר ידוע לך משהו?
תודה
זה כובע מומלץ?פרסטר יש , כובע מון בלאן , בתלוש בערך 450 ,בחנות בערך 600 ,אפשר לשדרג בתוספת תשלום ,לפי מה שכתוב על השובר
ממליצה מאוד למחוק את מספר הטלפון.מון בלאן פרסטר ,פנתר ברון ,מונדיאל פוקס אותו רעיון
שוברים של בימ"ד עליון בכל הארץ ,לקבלת מוקדים ,יהודה חסיד 0548540570
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים