כללי אשמח לקבל חו"ד ממומחים לגלופות ספרי קודש.

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבקש מאד לקבל חו"ד מהמומחים לגלופות. למרות שזו לא הפעם הראשונה וגם לא השניה שאני מעצבת גלופות לספרי קודש, עדיין אני מרגישה חוסר בטחון בעבודה זו.
צרפתי גם חלוקה לפי צבעים, וגם הדמיות.
תודה מראש לכל המקדישים מזמנם לעזור ולקדם

קבצים מצורפים

• המקווה בהלכה ובאגדה גלופות.jpg
    2.9 MB · צפיות: 18
  • המקווה -כחול וכסף.jpg
    2.1 MB · צפיות: 13
  • שידרה גלופות.jpg
    1.1 MB · צפיות: 22
  • שידרה הדמיה.jpg
    1.7 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נראה מיוחד!
למה בראשון כתוב "המקווה בהלכה..."?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;780750:
נראה מיוחד!
שמתי בטעות דוגמא קודמת.

וכן, מה לגבי עובי הקוים, האם הם מספיק עבים וברורים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;780750:
נראה מיוחד!

אני לא מבין הרבה בגלופות, אך ששלחתי לדפוס אמרו לי שם שצריך פער בין הזהב לבליינד של 3 מ"מ.
נראה לי הפריזו, ממה שאני רואה במציאות.
מ"מ אצלך אין בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה