כללי אשמח לקבל חו"ד על הלוגו שעיצבתי

• הוסף לסימניות
אני צלמת במקצועי ומעוניינת לקבל חו"ד על הלוגו המצורף

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    KB 132 · צפיות: 333
  • הוסף לסימניות
הקו יפה, הלוגו זורם ומזמין.

רק עולות לי כמה שאלות:
מה את רוצה לשדר? מה מייחס אותך כצלמת ע"פ שאר הצלמות????
רואים שיש זרימה, והצילום אצלך כיפי.
מה מביעות הנקודות האדומות??
למה נקודות ולמה אדומות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;n5027257:
הקו יפה, הלוגו זורם ומזמין.

רק עולות לי כמה שאלות:
מה את רוצה לשדר? מה מייחס אותך כצלמת ע"פ שאר הצלמות????
רואים שיש זרימה, והצילום אצלך כיפי.
מה מביעות הנקודות האדומות??
למה נקודות ולמה אדומות?

היי תודה על התגובה.

אני מתחברת לקו החלק, הקלאסי והזורם.
מה שהייתי רוצה לשדר זה מקצועיות ללא פשרות יחד עם זרימה וכיפיות.
ת'אמת שלא ממש ניסיתי להביע משהו מסוים בנקודות, פשוט ניסיתי ליצור משו יותר מעניין מ- 2 קווים ישרים.
את הצבע בחרתי רק בגלל שהוא בולט,חי הלוגו הולך להיות מוקטן בד"F לגודל של תמונה כך שחיפשתי צבע שטיפה יבליט אותו.
הייתי שמחה לשמוע מה את ממליצה! על איזה צבע היית הולכת? והאם היית מכניסה משו שיאזכר את הצילום או לאו דווקא?

• הוסף לסימניות
לוגו מושלם שמשדר בול את מה שביקשת להביע!!!
תצליחי!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי את ההתלבטות לגבי הצבע, זו לא צריכה להיות התלבטות...
את יכולה לשחק עם זה בהתאם לתמונה.
מי כמוך כצלמת יודעת איך הצבע של הלוגו יכול להשתלב יפה עם התמונה ולהיות חלק ממנה כשהוא מותאם גם בצבעים.
פעם היתה לי התלבטות לגבי בתור גרפיקאית לשינוי תואם עיצוב, שאלתי את המומחים בתחום ואמרו לי שזה מאוד נכון ואפשרי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

זה נראה שהנקודות משני הצדדים לא באותו גובה, כלומר שורת הנקו' מימין גבוהה מהשורה שמשמאל.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה נקי וחלק.
הלוגו משדר זרימה וכיפיות כפי שרצית, אך בשביל לשדר "מקצעיות בלי פשרות" תשקלי אולי לשלב משהו קצת יותר "כבד".
משימה קצת מורכבת לשדר את שני הדברים יחד ובלי פשרות...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חידודים5;n5028943:
בס"ד

זה נראה שהנקודות משני הצדדים לא באותו גובה, כלומר שורת הנקו' מימין גבוהה מהשורה שמשמאל.. בהצלחה!

זה בגלל שה p גבוהה יותר מה y כי היא גדולה....

• הוסף לסימניות
לוגו מהמם בהצלחה בעסק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה