אשמח לקבל חו"ד

• הוסף לסימניות
חדשה כאן בפורום...אשמח לקבל תגובות מהמומחים..:)

קבצים מצורפים

• _MG_0169.JPG
    KB 535.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תמונה מתוקה מאוד!
הידיים מונחות יפה, הזוית צילום ג"כ טובה
ועם עוד טיפונת ימינה זה יהיה עוד יותר טוב
וסתם ככה בצילומי NB חלק בלתי נפרד זה העריכה בפ"ש העור שלהם כ"כ עדין ורגיש שכמעט תמיד יש עליו אדמומיות / פיצעונים - ובשביל להוסיף עוד רכות לתמונה - צריך לעבד את זה

• הוסף לסימניות
וואו,קצת קשה להגיב אחרי הקריאה למומחים....
בכ"ז,קבלי:
התמונה מתוקה ממש!
הכיוון של התאורה מעולה אבל קצת חשוך מידי.
לי ממש מפריע הבגד הגדול והמסורבל עם הקיפולים בשרוולים - אם מצלמים עם בגד צריך להקפיד שהוא יהיה בדיוק במידה של התינוק. (כן,זה קשה בגיל הזה. אבל לא בלתי אפשרי...אפילו שווה להחזיק בסטודיו כמה בגדים כאלה.)
ופה גם הצבעוניות שלו תופסות את כל הבמה לתינוק.
הייתי קורפת יותר צפוף. כרגע זה לא לפה ולא לשם...
הפוזה חמודה מאד.
והפוקוס ברח לך לבגד.

בהצלחה.......!

• הוסף לסימניות
תודה למגיבות!
אז ככה, כרגע אני רק מצלמת, לא נוגעת בפוטושופ...אין לי מושג...את זה אתחיל ללמוד רק שנה הבאה.
לגבי הבגד, את צודקת, אבל ברגע שאני מנסה להפשיט הם מתעוררים לי...מרגישים תלושים...
ואני לא רוצה לשגע את התינוק בשביל תמונה...;):eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהרוז;1349447:
תודה למגיבות!
אז ככה, כרגע אני רק מצלמת, לא נוגעת בפוטושופ...אין לי מושג...את זה אתחיל ללמוד רק שנה הבאה.
לגבי הבגד, את צודקת, אבל ברגע שאני מנסה להפשיט הם מתעוררים לי...מרגישים תלושים...
ואני לא רוצה לשגע את התינוק בשביל תמונה...;):eek:

התוצאה מאד מאד יפה גם בלי פוטושופ...! מה שחסר זה ליטוש לפנים קצת אבל לא הכרחי כי הוא לא ממש תינוק מחוצ'קן.
שאר הדברים שרשמתי לך הם טכניים שהיית יכולה לשפר עוד בזמן הצילום.
לגבי הבגד -
מלבישים ומרדימים בחזרה.
ראוי לעשות את זה לפני הארוחה. להפשיט. להלביש. להאכיל. נרדם. לצלם.

בהצלחה! (שוב.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה