כללי אשמח לקבל עצות

• הוסף לסימניות
יצרתי לוגו למוצר (במקרה הזה זה משקפי שמש ספורטיביות)
אשמח מאוד לקבל הערות והארות
תודה:D

m.PNG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
הייתי מדללת קצת. אבל אולי זה רק הנטיה שלי לקו נקי נקי נקי...
בואי נחכה לראות עוד תגובות

• הוסף לסימניות
אול יגם,
אבל אני מתכוונת בעיקר שלא צריך גם את הM וגם את הקשת מאחורה וגם את המשולשים הכתומים, יש כאן מדי הרבה אמירות.

• הוסף לסימניות
נכון, אנסה להוריד קצת.
תודה לך!!!

• הוסף לסימניות
וואלה!! מיתוג מיוחד ממש!! אין דברים כאלה!!

אול יגם,
אבל אני מתכוונת בעיקר שלא צריך גם את הM וגם את הקשת מאחורה וגם את המשולשים הכתומים, יש כאן מדי הרבה אמירות.
מצטרף

ועוד משהו בקטנה, אני לא כל כך אוהב להשתמש בצבע שחור ללוגו. בייחוד כצבע מוביל. זה נראה כאילו זה צבע "ברירת המחדל"...

אבל בשורה תחתונה-מיתוג מהמם!!!

הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
וואו!
ממש יפה.
גמני חושבת שכדאי לדלל טיפה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה, מאוד מתאים לסמל של חברת משקפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה