דרוש מידע אשמח לקבל רעיון לתחפושת לבת שלי בכיתה ו' -הנושא-"לא רגיל"

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נאמנת של עזר מציון (הבעיה שבגיל הזה זה כבר לא תמיד רק תחפושת...)

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב את האשכול..
אשמח לשמוע רעיונות נוספים.
תודה!

• הוסף לסימניות
שוויגער?

• הוסף לסימניות
או שדכנית, עם מהדקים ופנקס ;)

• הוסף לסימניות
נאמנת של עזר מציון (הבעיה שבגיל הזה זה כבר לא תמיד רק תחפושת...)

מה לא רגיל בלהיות נאמנת של עזר מציון?
הלא רגיל זה לא להיות נאמנת של עזר מציון....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבת שלי היה את הנושא הזה והיא התחפשה ל"לרקוד על שתי החתונות"
קוקס בובו, חצאית טוטו של רקדנית, ושתי רגליים עם נעלי בלרינה בשני צבעים שונים (שתי חתונות)
אצלינו זה היה בורדו וורוד
תחפושת מהממת
וראיתי במקסטוק בגדי גוף לרקדנית בכל הצבעים

• הוסף לסימניות
לבת שלי היה את הנושא הזה והיא התחפשה ל"לרקוד על שתי החתונות"
קוקס בובו, חצאית טוטו של רקדנית, ושתי רגליים עם נעלי בלרינה בשני צבעים שונים (שתי חתונות)
אצלינו זה היה בורדו וורוד
תחפושת מהממת
וראיתי במקסטוק בגדי גוף לרקדנית בכל הצבעים

ואו
רעיון מהמם!!!
אבל הבגדיגוף שבמקסטוק נראה לי טיפלה צמודים...
היא תצטרך ללבוש משהו מעל
למרות שהיא בכיתה ו'
לא נראה לי לענין ללכת איתם ברחוב...

• הוסף לסימניות
לא רגיל-לא מהעולם הזה
אולי איזה כדור של עולם אחר

אולי לילד תיסמותק?
אחרי הכל הוא מתוק, אבל לא רגיל.

• הוסף לסימניות
שתתחפש לכל מה שמברכים עליו משנה הבריות: גמד לבקן כושי וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה