עזרה אשמח לקישורים מטמו לבגדי תינוק חורף ניו בורן או 0-3.

• הוסף לסימניות
עדיף מטחו, אפשר גם משיין.
תודה

• הוסף לסימניות
עדיף מטחו, אפשר גם משיין.
תודה

לא קישורים אבל ממליצה לוותר וללכת לקנות בחנויות בארץ,
יש בגדי חורף באיכות מצוינת בקידישיק ודומיהם. לקטנטנים יצא לי לקנות בגדים יפים חמים ונעימים מאוד מקרטרס!

• הוסף לסימניות
אולי בגדים יפים, אבל המחירים 😒😒
מחפשת יותר זול..
סוף עונה המחירים טובים , ובקרטרס יש לרוב מבצעים שווים.
ובאתרים האלה (הסינים) מאוד קשה למצוא בגדים באמת מחממים ולא דקיקים כאלה ...
מסובך להבין מה העובי ומה הסוג בד ואיך הוא מרגיש.
אני באמת לא הייתי מנסה :)

• הוסף לסימניות
סוף עונה המחירים טובים , ובקרטרס יש לרוב מבצעים שווים.
ובאתרים האלה (הסינים) מאוד קשה למצוא בגדים באמת מחממים ולא דקיקים כאלה ...
מסובך להבין מה העובי ומה הסוג בד ואיך הוא מרגיש.
אני באמת לא הייתי מנסה :)
עדיף מטמו, אפשר גם משיין.
תודה
אני הזמנתי מטמו ערמות של בגדים לילד הראשון שלי, הוא נולד באדר, וקניתי לו מידות 0-3 חורף. בפועל הוא לבש אותם בחורף הבא כשהוא היה 6-12...
בגדים מטמו חשוב לראות את הגודל וזמן המשלוח, כי עד שזה יגיע כבר עבר 3 שבועות ובגיל הזה הילד כבר עולה מידה.

ואכן, רוב הבגדים אינם מחממים כמו האיכות שרואים בארץ, והבגדים שכן מחממים בטמו עולים בהתאם.
מה שכן, לא חייב להלביש את הילד בבגדים מחממים כל הזמן, או שאפשר עם גופייה מתחת.
בכל אופן העליתי פה ובעמוד שאחריו בגדים שממש אהבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה