אשמח לרעיון למסגרת לארון ספרים

• הוסף לסימניות
שלום,
אני בשלבי תכנון של ארון ספרים לסלון, והמעצבת הציעה לי את הארון המצורף בתמונה, אהבתי את הסגנן רק אני מחפשת מסגרת משו יותר מרשים.
הבית בצבעי מוקה, זהב ושחור והמסגרת צריכה להיות בצבעים הנ"ל סגנון עיצוב אלגנטי ומיוחד.
מאד יעזור לי תמונות ורעיונות,
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 20210302_233117.jpg
    20210302_233117.jpg
    1.1 MB · צפיות: 149
  • הוסף לסימניות
אפשר לעשות מסגרת מפרופילים ,ולצבוע באיזה צבע שרוצים.
אני לא מהתחום אז לא ככ מבינה למה את מתכוונת?
בכל אופן אני לא ממש רוצה שזה יראה מסגרת של תמונה(אפילו פחות רוצה), יותר חשוב לי שיהיה משו מרשים ומיוחד מסביב .

• הוסף לסימניות
אולי מסגרת בעובי 10 ס"מ ממראה? יש גם מראה חומה שזה מיוחד מאוד...

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מסגרת מפרופילים דקורטיביים ויש לנו כל מיני סוגי צביעות מיוחדות בשבילם ,כמובן בגוונים הנבחרים יכול לצאת ממש מיוחד לדעתי...

• הוסף לסימניות
את בוחרת איזה פרופילים שאת רוצה ומתאימים לזה צביעה מיוחדת שתואמת לצבעים של הסלון..
שלחתי לך באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה