אשמח לשמוע את דעתכם

• הוסף לסימניות
אוחח הגיטרות של ימהה.. יפהפה!
על מה אתה רוצה חוות דעת, השירה או הנגינה?

• הוסף לסימניות
מדהים הגיטרה ממש מקצועי
יש אפשרות לקבל את האקורדים של זה? זה ממש יעזור לי

• הוסף לסימניות
זה הגיטרה של הג'ינוס? הוא דגום לי בקורג...
בכל אופן לא הבנתי למה ברגע שאתה מתחיל לשיר אתה מאט את הקצב.

• הוסף לסימניות
החוות דעת העיקרית על ביצוע השיר - בנגינה
השירה הייתה תחת השפעת כאבי גרון בקרוב יעבור לי בעז"ה..

תודה מראש לכל המתייחסים

• הוסף לסימניות
לנגן פריטת גיטרה אמינה על קלידים זה לא דבר קל ועשית את זה בצורה מעולה עם טאצ' מיוחד.
מלבד שינוי המהירות הלא מובן אחרי הפתיח, יש מקום לשיפור קטן בטכניקה וברכות האצבעות, זה יגיע לבד אם תמשיך להתאמן.
עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים...
באמת הארתם את תשומת ליבי
בעז"ה אשלח עוד כשבועיים את הסקיצה השנייה

• הוסף לסימניות
למרות שאני לא מחבב את הסאונד של ימאאה... כמו שכולם שמו לב הנגינה בגיטרה מושקעת ברמה מקצועית!
גם העיבוד בכללי, עשוי טוב! גם מבחינת המהלך, הכניסה של הכלים, גם הקישוטים המולודים וההרמונים מש יפה!!
בפרטי הייתי ממליץ לבדוק שאין התנגשויות הרמוניות בגלל פספוס של קצב במעבר אקורדים או בשירה (מחכים שהגרון יחזור לעבודה...), ולהתאים אקורדים לקטע שמאוד אהבתי בתחילת הבית הראשון עם ה"וואנים", כיון שבכינורות אתה עושה חצאים.
מסקרן לאן זה יתקדם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה