אשמח לשמוע ביקורת

• הוסף לסימניות
צירפתי 2 קריקטורות שעשיתי היום אשמח לשמוע ביקורת

קבצים מצורפים

• קיצוצים.jpg
    2.2 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מוצלח מוצלח מוצלח
הימני מזוהה מייד,
את השמאלי כדאי לשפר מעט שייראה יותר דומה לעצמו,
כיוון שזה מובן מי הוא בעיקר לפי האקטואליה, ולא בהכרח שבהזדמנות אחרת הייתי מזהה בדווקא

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !
מזכיר את מוטי ..

באופן כללי אני נגד קריקטורות שנותנים הרגשה של מסכנות ספציפית -קרי מסכנות החרדים

בעיני הייתה מצייר ישראלי מצוי ... היה יותר מביע על כך שביבי ולפיד לוקחים בהגזמה , כעת זה נראה יותר דגש לוקחים מהחרדים - לנו זה מפתח רגשי נחיתות מיותרים בהחלט ולחילונים זה לא אכפת אפי׳ הפוך שהרי הם טוענים אדרבה , לא לקחת מספיק

ישראלי מצוי לא אומר חילוני דווקא אלא דמות בסיסית עם , נאמר , מגן דוד כחול על החולצה .. סתם מן דהו ובכך נתת דגש על התנהגות לא הולמת שלהם ולא על המסכנות שלנו
ו

צריכים להוסיף כבוד וגאווה לציבור שומרי התורה בעיני עצמינו . אנחנו לא צריכים צומי או רחמים מיהודים שאינם שומרי תו״מ או רח״ל אפיקורסים

ה׳ יחזיר אותם בתשובה ויגאל אותנו בקרוב ...

• הוסף לסימניות
איפה הקריקטורה השנייה?- הראשונה מוצלחת, אולי כדאי לשקול את מה שהציע דןברלב

• הוסף לסימניות
ממתי מדינת ישראל היא המפרנסת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1005546:
יפה מאוד !
מזכיר את מוטי ..

באופן כללי אני נגד קריקטורות שנותנים הרגשה של מסכנות ספציפית -קרי מסכנות החרדים

בעיני הייתה מצייר ישראלי מצוי ... היה יותר מביע על כך שביבי ולפיד לוקחים בהגזמה , כעת זה נראה יותר דגש לוקחים מהחרדים - לנו זה מפתח רגשי נחיתות מיותרים בהחלט ולחילונים זה לא אכפת אפי׳ הפוך שהרי הם טוענים אדרבה , לא לקחת מספיק

ישראלי מצוי לא אומר חילוני דווקא אלא דמות בסיסית עם , נאמר , מגן דוד כחול על החולצה .. סתם מן דהו ובכך נתת דגש על התנהגות לא הולמת שלהם ולא על המסכנות שלנו
ו

צריכים להוסיף כבוד וגאווה לציבור שומרי התורה בעיני עצמינו . אנחנו לא צריכים צומי או רחמים מיהודים שאינם שומרי תו״מ או רח״ל אפיקורסים

ה׳ יחזיר אותם בתשובה ויגאל אותנו בקרוב ...

כל מילה.
תודה על הניסוח

זה מציק לי המון, לא רק בקריקטורות.

• הוסף לסימניות
נהנית לראות את היצירות שלך בעיתונים

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הקריקטורה ומוסיפה ככר לחם שיורדת מלמעלה ביד.
כלומר תנסו לקחת את הלחם. אבל הלחם מגיע מלמעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1005786:
הייתי משנה את הקריקטורה ומוסיפה ככר לחם שיורדת מלמעלה ביד.
כלומר תנסו לקחת את הלחם. אבל הלחם מגיע מלמעלה.

הציור הוא על זה שלוקח לא על מי שנותן..

• הוסף לסימניות
הציור הוא על זה שלוקח לא על מי שנותן..
גם לפסיבי בבמת הציור יש משמעות, לעיתים גדולה יותר אפילו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה