אשמח לשמוע חוות דעת!

• הוסף לסימניות
צלמת מתחילה...
אין לי עוד פלאשים וזה, רק מצלמה...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.4 MB · צפיות: 27
  • 5.jpg
    2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
פריים חנוק מאוד
והתאורה לא מספיקה, במצב כזה צריך למצוא את החלון המתאים לתאורת חלון

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת צלמת מתחילה?
התמונות ממש לא טובות. סליחה שאני כך תוקפת.
לא התאורה, לא הצבע, לא הקומפוזיציה.

לצילום תינוקות צריך תאורה רכה,רקע קצת יותר רך ומלטף מאשר משהו שחור וגרעיני מאוד מאחורה, בקיצור חייב שיפור, תסתכלי כאן בפורום על תמונות, יש גם מדריכים מעולים שהעלו על צילום בתאורת חלון, אני בטוחה שתוכלי להפיק משהו הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
רק עשית לי חשק לצלם ניו בורן עם תאורה קשה, ורקע שחור.
זה פשוט לא יאומן האקסיומות הצילומיות שרצות פה בפורום בתור חובה!
יותר נכון לומר אם את רוצה לצלם כמו שכולם פה מצלמים פלופי ורך כמו שאת רואה פה הרבה לאחרונה בפורום, אז צריך תאורה רכה, רקע מלטף וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1344896:
רק עשית לי חשק לצלם ניו בורן עם תאורה קשה, ורקע שחור.
זה פשוט לא יאומן האקסיומות הצילומיות שרצות פה בפורום בתור חובה!
יותר נכון לומר אם את רוצה לצלם כמו שכולם פה מצלמים פלופי ורך כמו שאת רואה פה הרבה לאחרונה בפורום, אז צריך תאורה רכה, רקע מלטף וכו'.
אני נוטה להסכים איתך באופן עקרוני
אבל באופן הכי פרקטי של העניין - יש כאן צילום בתנאים קשים מאוד, והתוצאה של האילוצים איננה התוצאה המיטבית שהצלמת רצתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1344922:
אני נוטה להסכים איתך באופן עקרוני
אבל באופן הכי פרקטי של העניין - יש כאן צילום בתנאים קשים מאוד, והתוצאה של האילוצים איננה התוצאה המיטבית שהצלמת רצתה.

יש הבדל בין צלמת לבין אמא שמצלמת את התינוק שלה והתמודדה עם תנאים קשים וזה מה שיצא.

היא צלמת היא רוצה להפיק תמונה יפה, שיהיה כיף להתבונן בה, תרצה לצלם עבור לקוחות אז צריך לדעת איך ומה, וזה ממש לא אקסיומות!
אפשרי לצלם תינוק בתאורה קשה עם רקע שחור, אבל זה אופי אחר לגמרי של צילום וגם בצילום כזה צריך לדעת כיצד לעשות זאת.

התמונות שהצלמת העלתה הן לא לכאן ולא לכאן.

ופורום צילום נועד לקדם הלאה, ולא רק לצלצל תודה ולהחמיא.

אני הערתי את הערותי כדי שתלמד ולא ח"ו כי לא רציתי להחמיא.

אם אין פלאשים זה לא אומר שאי אפשר לצלם, אני אישית מצלמת את כל התמונות שלי בתאורת חלון, צריך לדעת איך לשלוט על תאורה להבין את הנפלאות שבה ולהפיק ממנה את המרב, שימוש בתאורת חלון עם סדינים לבנים לריכוך האור כשצריך, רפלקטורים ( שגם ניתן לעשות לבד מקאפות, ניירות לבנים ועוד) וסטיילינג שלא פחות חשוב----

אני אשמח לעזור ותרגישי חופשי לפנות אלי:)

המון הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אני פשוט אהבתי ת'שילוב הרך של הצמר. הצהוב עשה את זה עוד יותר באוירה רכה של סבתא עם תינוקי, ומה שסרגה לו. ממממ. מתוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה