כללי אשמח לשמוע חו"ד על הלוגו ובכלל

• הוסף לסימניות
תנסה למצוא פונט בעברית שיותר מתאים לאנגלית
כי הפונט האנגלית עם קווים בעובי אחיד והפונט העברית לא מתאים אליו

• הוסף לסימניות
באופן כללי יפה.
הייתי משאירה את ה-M הראשונה בתוך העיגול ואת שאר האותיות עושה באותו פונט של ה-M הראשונה ע"מ ליצור אחידות.
למטה לא הייתי רושמת שוב את המילה מאם בעברית, אלא רק את הסלוגן ובכתב יד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;434194:
באופן כללי יפה.
הייתי משאירה את ה-M הראשונה בתוך העיגול ואת שאר האותיות עושה באותו פונט של ה-M הראשונה ע"מ ליצור אחידות.
למטה לא הייתי רושמת שוב את המילה מאם בעברית, אלא רק את הסלוגן ובכתב יד.

תודה, אנחנו אחרי הכול בארץ ולא כולם יודעים אנגלית, לכן חשבתי שיותר נכון לכתוב גם את השם בעברית

• הוסף לסימניות
אגב, ה-M בתוך העיגול דומה ללוגו של מוטורולה
כך שלא רק השם מועתק, גם הלוגו...
הייתי מנסה משהו יותר מקורי

• הוסף לסימניות
למה שינית את הצבע? לדעתי הראשון מושלם.
ולי באופן אישי אין שום טענות לגבי השם או הסלוגן "לאמהות שאוהבות לפנק". כאמא לתינוקת אני יודעת שרק אני קונה לבתי בגדים, וכיף לי שהסלוגן מפרגן לי שאכן אני יודעת לפנק. ככל הנראה, יש כאן היבטים פסיכולוגים ... בכל אופן אני אומרת קלעת בול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;434215:

אכן, יש דמיון, אבל זה עדיין שונה, נראה לך שזה בעייתי מבחינה חוקית?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;434215:

אגב, חיפשתי כעת בגוגל את הערך "M LOGO" ומצאתי מלא חברות שעשו משהו מאוד דומה אך שונה

• הוסף לסימניות
הלוגו משגע... הפרסום הסגול מהמםם!
יש סטייל..

לגבי שם החנות, תחליטי בעצמך..
מה שכן- בפרסום הכחול, בשורות מצד שמאל, כשה M היית לבד - זה הזכיר לי נורא את מוטורולה...
רק לי?

• הוסף לסימניות
הכל יפה חוץ מהלוגו.
המשחק עם ה - m פשוט מיותר. למה לא להשאיר אותה כמו האם האחרונה? אם בא לך כן לשחק - עשי זאת עם ה - o שהיא אות הרבה יותר "ידידותית"...
חבל. כי כולם מתלהבים מהעיצוב הכללי, אבל אם תעמידי את הלוגו לבד - הוא יהיה ממש מסכן...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב.... natush= נתוש= נתי= בן.... :)

• הוסף לסימניות
אריאל'ס, מסכימה מילה במילה...

די וי די, אני מכירה גם "נתי" נקבה - קיצור של נתנאלה... :)

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי.

אישית, הייתי חושבת ש"להורים שיודעים לפנק" היה חזק יותר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;434343:
ממש אהבתי.

אישית, הייתי חושבת ש"להורים שיודעים לפנק" היה חזק יותר.

בהצלחה

המצב הרגיל, השכיח והסטנדרטי ביותר
זה שאמא קונה לילדים את הבגדים
למשל כשהילדים מגיעים לגן עם בגדים לא תואמים אפשר לדעת שאמא ילדה או נסעה, ואבא הלביש אותם לפי טוב טעמו ;)

פרסומות של בגדי ילדים לא מדברות לגברים...

• הוסף לסימניות
יפהיפיה הפרסומת רק שהתמונה הזו עושה לי חום ביום שכזה
לדעתי הלוגו אמור להיות יותר ילדותי אולי פחות אחיד ויותר צבעוני (למשל כמו הלוגואים של קידי שיק או רשת "ג'וניור" וכדו'.
לגבי השם איני בטוח שיש טעם לקרא לחנות על שם האמהות הקונות.
שם כמו "באבי ביבי" למשל יכול מאד להתאים כי זה מעלה קונטציה של תינוק חמוד וכדו'

האמא צריכה שבאסיסואציה שלה תיזכר החנות יחד עם תינוק חמוד ולבוש יפה, כמו ששמת תמונה של תינוק ולא של אמא כך צריך גם הלוגו לשדר בהתאם.

מקווה שעזרתי

צור קשר, נתוש.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;434385:
יפהיפיה הפרסומת רק שהתמונה הזו עושה לי חום ביום שכזה
לדעתי הלוגו אמור להיות יותר ילדותי אולי פחות אחיד ויותר צבעוני (למשל כמו הלוגואים של קידי שיק או רשת "ג'וניור" וכדו'.
לגבי השם איני בטוח שיש טעם לקרא לחנות על שם האמהות הקונות.
שם כמו "באבי ביבי" למשל יכול מאד להתאים כי זה מעלה קונטציה של תינוק חמוד וכדו'

האמא צריכה שבאסיסואציה שלה תיזכר החנות יחד עם תינוק חמוד ולבוש יפה, כמו ששמת תמונה של תינוק ולא של אמא כך צריך גם הלוגו לשדר בהתאם.

מקווה שעזרתי

צור קשר, נתוש.

בהצלחה

תודה רבה ידידי, אצור קשר בהקדם

• הוסף לסימניות
הציק לי בלוגו שהאות הראשונה היא כאילו אות M גדולה ואחריה אותיות om קטנות
אבל בפועל האות הראשונה קטנה יותר, פיזית, משמעותית מהאותיות שאחריה.
אם משאירים את הראשונה אות גדולה ואת האותיות הבאות קטנות -
היא חייבת להיות בגודל בערך פי 2 מהן.
או שאפשר להשתמש גם לאותיות האחרונות ב-OM גדולות.

• הוסף לסימניות
גם לי מאד הפריע השם, העיצוב מצוין, אבל, השם לא מתאים, אם יש אפילו חנות אחת עם שם כ"כ דומה, הייתי משנה למשהו אחר, קצת יותר ילדותי, כשפתחתי את האשכול, וראיתי את הסקיצה הראשונה, השאלה הראשונה שעלתה לי בראש היא מה הקשר לבגדי הריון? אז קחו בחשבון שב10 שניות שהצופה יסתכל על המודעה, הוא יצטרך לקלוט שMOM זה חנות לתינוקות, ולא לבגדי אמהות, זה קשה ומיותר.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה