אין אופציה להפרדה או אופציה לגישה לארוןאת יכולה לעשות שידת איפור שיוצאת מהארון משהו בסגנון הזה...
וככה את נשארת עם הרבה אחסון
צפה בקובץ המצורף 2176535
חושבת שזה מה שמתאים למה שאת רוצה: (כמה אופציות על אותו בסיס).ניסיתילצייר את הארון שאני רוצה - מצרפת כאן אבל אנילא יודעת מה המידות (אולי מישהי תוכל לעשות את זה עם מידות...צפה בקובץ המצורף 2175625
וואווווו!!
נראה לי שלא ככ הבנתן איזה ארון אני רוצה -כל החלק העמצאי (לבן) היא בעצם מדף מעל המגירות (אולי צריך קצת יותר נמוך...) ובפנים ארון מראה קטן.ניסיתילצייר את הארון שאני רוצה - מצרפת כאן אבל אנילא יודעת מה המידות (אולי מישהי תוכל לעשות את זה עם מידות...צפה בקובץ המצורף 2175625
בין המיטות לקיר ללא הארון נשאר 100. בהנחה שמידות החדר תואמות למציאות (כלומר מפנל לפנל על הרצפהוואווווו!!
אבל שמת לב ששבין המיטות לארון, השידה וכו יש רק 90?
שמת שם 99, זה די משמעותי אם את מורידה 9 סמ, המעבר נהיה 45..
לפי מה שהבנתי (ואני לא מבינה ככ בשרטוטים) יוצא שיש מאוד הרבה מקומות אחסון.בין המיטות לקיר ללא הארון נשאר באמת 99. בהנחה שמידות החדר תואמות למציאות (כלומר מפנל לפנל על הרצפה) ובהנחה שאורך המיטות 200 ולא יותר.
את צודקת. שיניתי למעבר קצת יותר רחב עם הצרת הארון.עדיין מעבר מצומצם, ואת צריכה להחליט מה חשוב לך יותר ארון גדול או חדר מרווח.
הבנו מצוין את השרטוט שלך. הוא היה ברור. רק שהוא דו ממד ואני שרטטתי לך אותו על קיר שמתאים לביצוע תוך כדי שהבהרתי לך עומקים ומרווחי מעבר בחדר.
משטח העבודה אפשר לוותר עליו. זהו שטח מתחת לחלון שבכל מקרה לא מתאים לארון.וזו גם הכניסה
בשרטוט שהעלתי (ע"פ השרטוט שלך) יש לך 4 דלתות ארון ממש לא עמוק ו2 דלתות ארון תליה סטנדרטי.(ליד המיטות) בנוסף המגירות די קטנות כי הארון לא עמוק. אם זה נראה לך הרבה אחסון את יכולה להוריד.לפי מה שהבנתי (ואני לא מבינה ככ בשרטוטים) יוצא שיש מאוד הרבה מקומות אחסון.
אולי אפשר לצמצם קצת. אני חשבתי ללכת על 4.5/5 דלתות (תליה גדול ומדפים).....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים