אני שומעת דברים מעולים על המקוםהיית כמתנדבת בשיקום הנשימתי
הבנתי שהמטרה שלהם זה שהמאושפזים יהיו שבתות בבית, ולכן בכמה שבועות הראשונים מתדרכים ורק אח''כ אפשר להשתחרר לשבתות
חייבת לציין שהצוות שם מדהים ורגיש, ממש משפחה
למה בעצם את לא מתקשרת לשאול את אלי"ן בעצמם על הנקודה הזו?אני שומעת דברים מעולים על המקום
לגבי מה שציינת, משפחה יכולה לצורך הדוגמא להחליט שהיא לוקחת הדרכה בקהילה, הרי האשפוז פה הוא בחירה.
מעניין אותי עד כמה ואם הם מתעקשים במידה והמשפחה רוצה לעזוב.
כמובן ששאלנו, אני רוצה לשמוע בפועל מנסיוןלמה בעצם את לא מתקשרת לשאול את אלי"ן בעצמם על הנקודה הזו?
זה קרה לנו בבית חולים רגיל עם אשפוז רגיל,מגיבה, גם כדי להקפיץ וגם לתועלת כל מי שצריך:
בעקבות שאלתך על השחרור, את השחרור מתנים בכך שהוסדרה קבלת התרופות בבית דרך קופ"ח. זה יכול לקחת זמן, כי יש תרופות שמצריכות אישורים מיוחדים, או שצריך להזמין בהכנה מיוחדת וכו'. וכך הם יכולים להשאיר באשפוז מיותר, אפילו אחרי שכבר קיים מכתב שחרור, גם לאורך שבוע למשל, עד שהעניין יסודר, כי הם מסכימים לתת תרופות הביתה רק למשהו כמו 3 ימים.
השחרור מאד תלוי בנחישות המשפחה ועד כמה הם מנדנדים לקבל את מכתב השחרור ולצאת (וקובעים עובדות בשטח - כמו לארוז מזוודה ולהודיע לאחיות שהיום משתחררים, גם אם עוד לא הסתדרו עם התרופות. לאחר שכבר יש מכתב כנ"ל).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים