כללי אתגר באינדיזיין

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי הכל רק דרך סגנונות, ללא תו מוביל [למרות שיש כאן שימוש בטאבים.....]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1109903:
כתבתי, שלא עבדתי לעשותו בדיוק, אלא את הכיוון. בכל אופן זה נתן לי מקום להרהור מחודש.

תודה! זה חמוד מאוד.

כתבתי שזה הכיוון מכיוון שיש עוד טריק דווקא בגודל של ה<>, שגם הוא חלק מהחידה...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1109912:
הכנס טאב, וזה ה"תו מוביל" שלו..+סגנון תו שונה:)

הכל רק דרך הסגנונות.
האם הצלחת ליצור סגנון שכזה לטאב? [זה גם 'טריק']

אפשר בגרפ סטייל. או סגנונות מקוננים

מה הטריק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1109927:
אפשר בגרפ סטייל. או סגנונות מקוננים

מה הטריק?

נכון- דרך סגנונות מקוננים.-להחיל 'עד' הטאב...

יש טריק שאני מאוד אוהבת להשתמש בו- בcharacter style-
אני יוצרת סגנון שבו אני מגדילה את התו הרצוי לפי אחוזים ולא נוגעת בגודל הטקסט. וכך גם אם אחר כך אני משנה את גודל האות בפרגרף סטייל הוא תמיד שומר על היחס לגודל הטקסט. ובמקרה הנ"ל- בגלל שרציתי שהוא ימוקם באמצע הוספתי הזחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1108929:
ב. כיצד תגרמו למספור להתחיל מחדש בתחילת כל פרק, ולהמשיך ברצף ל כל אורכו, גם שיש באמצע פסקאות לא ממוספרות.(כותרת הפרק לא ממוספרת)

:):)תודה לאליעזר!:):)
צפה בקובץ המצורף 174545:)

קבצים מצורפים

• הצלחתי!!.jpg
    KB 119 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1110121:
תודה.

רק הערה,
הסגנון שאינו מושפע, אולי זה נכון בשביל העיצוב לבססו על הממסופר,
אך אין בזה הכרח מצד הטכני.

נכון- בגלל זה כתבתי שלא חייבים..:)
ותודה!
למדתי מהאתגר על הדרך, כי זה לא משהו שהתנסיתי בו בעבר.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה