- הוסף לסימניות
--
???????אבל העידודים האלה...
![]()
???????
פרוגיסטים אלופים.
אין עליכם פרוגיסטים!!!!![]()
פרוגיסטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה אתם ???? איפה ההפצצות שלכם??
זה מרגיש כאילו את מדריכה בקייטנה ומנסה להקפיץ את "החניכות".. :תנו לי א... תנו לי ס.. מה יצא? ושוב..."
לא רק זה,
קודם כל לבקש בקשות התנדבות בפורום מקצועי, זה כבר
שנית, זה לא רק תביאו לי שם, אלא גם לעצב לוגו, ואולי גם לבנות את האתר...
מישהו רוצה להקים מיזם או סטארטאפ, יפה מאד. קחו אנשי מקצוע וצאו לדרך.
לפי מה שהבנתי זה לפרוייקט שהיא צריכה להגיש על בניית אתר ואפליקציה..
ברור שהיא לא ביקשה כאן מקצועיות, אלא רק- זרקו משהו..
ממש כמו בקיטנה..
ובגלל שמידי פעם אני אוהבת להשתתף בקייטנות, שיתפתי פעולה..![]()
מדהים שזה עלה לי גם!"אסיפה- תורים" זה גם נשמע אסיפת הורים
לפי מה שהבנתי זה לפרוייקט שהיא צריכה להגיש על בניית אתר ואפליקציה..
ודווקא בגלל שזה פורום מקצועי, רציתי שתזרקו משהו מרעיון לבכם ויצירתכם
ברור שהיא לא ביקשה כאן מקצועיות, אלא רק- זרקו משהו..
..
סורי ממש לא התכוונתי שתיקחו את זה לכאלה מקומות,ה מרגיש כאילו את מדריכה בקייטנה ומנסה להקפיץ את "החניכות".. :תנו לי א... תנו לי ס.. מה יצא? ושוב..."
-------- אבל נזרום.....
זה אכן פוריקט אישי(לא בשבילי)אז לא הבנתי שזה פרוייקט אישי, סורי.
ובכלל חשבתי שהיא זאת עם המעוף....![]()
הכל מאת ה' לפעמים הוא נסתם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים