אתם במזגנים

• הוסף לסימניות
דיון פורה ועניני :)
דעתי שבצילומי NB תאורת חלון מחמיאה הרבה יותר מתאורת פלאשים
כמובן שבתוספת רפלקטורים.
הבעיה היחידה שקשה לשלוט בה, אלא אך ורק ע"י סיבוב האוביקט.
להצעת העריכה שלך, נחמי אני פחות מתחברת
קצת קונטרסטית לי בעין מדי
אבל בכל אופן תודה על הרעיון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1712690:
להצעת העריכה שלך, נחמי אני פחות מתחברת
קצת קונטרסטית לי בעין מדי

אוקיי,
אז תמצאי דרך להאיר יותר את הרקע בשמאל כי ככה הוא באנדר מעצבן לעומת הצד הימני.

בקיצור או פריים בהיר נעים ורך (שזו היתה ההצעה של אחינועם שאני אישית אוהבת פחות בגלל האנמיות), או קונטרסט כמו שצריך.... הפרווה הזה לא טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1712690:
דיון פורה ועניני :)
דעתי שבצילומי NB תאורת חלון מחמיאה הרבה יותר מתאורת פלאשים
כמובן שבתוספת רפלקטורים.
חלק ניכר ממטרת הדיון (לפחות מהצד שלי) הוא בדיוק על המילים הללו: תאורת חלון מחמיאה הרבה יותר מתאורת פלאשים.

בתאורת פלאשים אפשר ליצור הכל, גם דימוי לתאורת חלון.
תוספת רפלקטורים מפחיתה את הניגודיות ולכן מפחיתה את אפקט 'תאורת חלון' - נגודיות גבוהה, ולעיתים גם מבטלת אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1712549:
מסכימה מאוד
וכיוון שזה תמונות שאני מאוד אוהבת אני אדגים:
לויזואלי בכלליות וכאן בפרט יש דיוקי תאורה יוצאים מן הכלל והתאמה מצויינת של התאורה למצב. הסטיילינג עם טעם, ההרגשה היא של רכות ותינוקיות ללא קיטש.
סוג התמונות שמסתכלים ואומרים "וואו, חיים חדשים ורעננים, איזה יופי". וזה כנראה מה שתמונה כזו צריכה להעביר. בקיצור מוצלח!

אני באופן אישי הייתי מעדיפה לקבל מחמאה כזו מאשר "התעלפתתתתתתתתתתתי!!" כפול 45.(אם מגיע לי כמובן)

זה גם יותר אמיתי.

השקעה, כל הכבוד.
בהחלט תגובה שאת קוראת, מחייכת לעצמך וקוראת שוב.
ללמוד ממך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1712698:
בקיצור או פריים בהיר נעים ורך
זאת לא ההמלצה שלי.
ההמלצה שלי הייתה, בהתאם לאופי התאורה שבחרה ויזואלי.

• הוסף לסימניות
מה מה מה זההה זה מטריף משגע זה אמיתי בכלל אימל'ה אני המום איזה יופי אין דברים כאלה, והראשונה בכלל מה זה, זה מדהים!!!

• הוסף לסימניות
יו, אני מכירה אותה! זו התינוקת של חני כהן!
תמונות יפהפיות ותינוקת מדהימה!

• הוסף לסימניות
דיון מעניין הולך פה:)
רותי אני חושבת שזה מקסים!!
התאורה יפה ונעימה בעיניי!
(חוץ מהפה והרגליים הבולטות:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה