אתרי הבנקים

• הוסף לסימניות
כלקוח רימון איני יכול לגלוש ב"הרמטי" לאתרי הבנקים כיון שהם אתרים מאובטחים אא"כ אני עובר לגלישה במסלול חופשי. [מה קורה בנתיב אני לא יודע].
ושאלתי מדוע אנו כחברה חרדית לא נדרוש דבר כה פעוט, שאתרי הבנקים יתנו אפשרות לראות את כל האתר שלהם בלי פרסומות.
לדעתי, אם הרבה יפנו בענין ב"צור קשר" שבאתרי הבנקים יהיה לכך אפקט מועיל לתועלת כולנו.

נ.ב.
רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

• הוסף לסימניות
ככה זה באמת עובד? אי אפשר לגלוש ברימון לאתרים מאובטחים?
היה לי חבר. גם הוא לקוח של רימון, שהשתגע חודשים עם הבעיה הזאת, הוא לא היה יכול לגלוש לאתרים מאובטחים, הוא התקשר אלף פעם לתמיכה של רימון, ואף אחד לא ידע שם לעזור לו. עד שהוא עשה פירמוט למחשב. אולי לך יש אותו סיפור? אתה בטוח שזה קשור לרימון?

• הוסף לסימניות
אנחנו לקוחות של רמון ובגלל בעיה זו בהרמטי, הוספנו שרות הנטו שלי, שפותח אתריים ספציפיים ע"פ בקשה מראש למסלול משוחרר יותר.
הנה חלק מהלינקים ישירות לכניסה לחשבון ללא פרסומות וכו, בקש שישחררו לך אותם בתוספת 7 שקלים לחודש ללא הגבלת מספר אתרים לשחרור.
לא כדאי לבקש את האפשרות לשחרר מהבית עם קוד כי אז זה יוצא אינטרנט חופשי....
פועלים

מזרחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה