כללי אתרי החדש... :)

• פותח הנושא א"ב
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למה לא נותן לי להכנס?
רושם שהדף לא פעיל (זה קשור לזה שיש לי נטפרי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligraf;2225342:
למה לא נותן לי להכנס?
רושם שהדף לא פעיל (זה קשור לזה שיש לי נטפרי?)

היתה תקלה והיא סודרה עכשיו :)

• הוסף לסימניות
סו"ס אני רואה את האתר.
אסתר, זה מדהים! והנימה האישית באתר כ"כ מיוחדת ומורגשת.
העבודות - ליגה.
ובקשר למודעה 'אמא' - אהבתי במיוחד! איזה עסיסי. עוד לא ראיתי כזו מודעה להנחיית הורים.

• הוסף לסימניות
אסתר האלופה והמוכשרת,
אין לי מילים,
בא לי לעשות אצלך מיתוג :)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הלוגו החדש עם הנימה החמימה...
אהבתי את הגישה וישירה והזורמת שמספרת בדיוק מי את... :)
אך בעיקר אהבתי לראות את התכלס' - העבודות שלך, כמו תמיד, אומנותיות, ליגה אחת מעל...

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!!!
הלוגו, האתר והעבודות! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
אתר יפה מאוד
תסגרי את תיקיית העלאות שלך לגישה, כרגע אפשר להציג תוכן מהתיקייה.

• הוסף לסימניות
האתר מאד יפה!!
אבל הוא איטי אצלי בצורה מוגזמת. סינון של נתיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה