המנוי לא כ"כ יקר, לכאו' מספיק לקוח אחד בשביל לכסות,בעבר הייתי מנויה באיקס פלייס
היו לקוחות שהגיעו משם
לא תמיד התמורה הצדיקה את מחירי המנוי
איזה אתרים?יש הרבה אתרים שאפשר לפרסם בחינם.
היו לפעמים לקוחות גרועים, גם אם היו מיעוטהמנוי לא כ"כ יקר, לכאו' מספיק לקוח אחד בשביל לכסות,
השאלה האם זה היה לקוחות גרועים? האם ירדת במחיר?
מעניין מאוד,היו לפעמים לקוחות גרועים, גם אם היו מיעוט
בתחום שבו אני עבדתי לא היה מקובל לקחת תשלום מראש ולכן נפלתי לא פעם עם לקוחות נוכלים
מצד האתר אין שום אחריות למרות שהם מנסים להציג את זה אחרת
התנהלות באיקס פלייס דורשת המון זהירות
אחד הלקוחות שהגיע אלי דרך שם וברוך השם לא הצליח להפיל אותי בפח כי ההתנהלות שלו נראתה לי חשודה, הצליח לגרום לקולגה שלי לאבד כמה אלפי שקלים טובים (באמצעות עוקץ).
עסקתי בכתיבה לאתרים ולרוב התשלום לא נעשה דרך האתרמעניין מאוד,
התשלום לא נעשה דרך האתר?
מה התחום אם אפשר לשאול?
תודה רבה, זה עזר לי מאודעסקתי בכתיבה לאתרים ולרוב התשלום לא נעשה דרך האתר
לא זכור לי מקרה שקיבלתי תשלום דרך האתר
זה לא היה פרקטי
תן לי אתרים מתעניין בעיקר על תחום תכנות והמסתעףיש הרבה אתרים שאפשר לפרסם בחינם.
תן לי אתרים מתעניין בעיקר על תחום תכנות והמסתעף
זה רשת חברתית, פחות מתחם פרילנסריםולתכנות יש את Linkedin
יש המון באנגליתבאנגלית יש את פייבר
?ומשהו חרדי חדש - זה מזה.
נכון שיש המון באנגלית אבל פייבר נחשב ותיק ואמין.יש המון באנגלית
?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים