דרוש מידע אתר אזריעלי און ליין- יש לכם תחליף שווה?

• הוסף לסימניות
הייתי מזמינה דרכם טיטולי האגיס מגבונים ועד מוצרי פארם לבית במארזים גדולים ובמחירים מצוינים עם משלוח עד הבית.
לאחרונה הם נוראיים בנושא של המשלוח, בפעם האחרונה עבר חודש מההזמנה!!
גם בKSP מחכים המון זמן למשלוח- ויותר מכך, כרגע אין להם בכלל טיטולים.

יש לכם רעיון חלופי?
(סופר פארם לא עושים משלוחים על חלק מהמוצרים שאני צריכה למשל ג'ל כביסה)
אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אולי שווה להזמין מראש, תקחי בחשבון המתנה של חודש אם זה ממש משתלם לך.

• הוסף לסימניות
הייתי מזמינה דרכם טיטולי האגיס מגבונים ועד מוצרי פארם לבית במארזים גדולים ובמחירים מצוינים עם משלוח עד הבית.
לאחרונה הם נוראיים בנושא של המשלוח, בפעם האחרונה עבר חודש מההזמנה!!
גם בKSP מחכים המון זמן למשלוח- ויותר מכך, כרגע אין להם בכלל טיטולים.

יש לכם רעיון חלופי?
(סופר פארם לא עושים משלוחים על חלק מהמוצרים שאני צריכה למשל ג'ל כביסה)
אשמח לשמוע!
ישיר למהדרין? שופרסל?
בשביל טיטולים ומגבונים

• הוסף לסימניות
BE
GROO
רמי לוי אונליין
שופרסל אונליין
BELA
WALLA SHOPS

• הוסף לסימניות
BELA מצוינים
וכן רמי לוי
עם שניהם יש לי נסיון

• הוסף לסימניות
הזמנתי בעזריאלי פעמיים הגיע תוך שלושה ימים

• הוסף לסימניות
ישיר למהדרין ממש טובב
מזמינים ובוחרים מתי זה יגיע, זה מגיע פחות או יותר בזמן צריך לקחת שעות ספר לפני ואחרי​

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה