אתר בוורדפרס עם מסד נתונים?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לבצע פעולות (select,insert,update,delete) על מסד נתונים (mysql לדוגמא) מאתר שבנוי בוורדפרס?

• הוסף לסימניות
צריך להכנס למסד נתונים דרך פאנל האחסון, ודרך PHPMyAdmin. אם יש לך ידע בmysql אפשר לבצע שם את כל הפעולות דרך שורת הפקודה.

• הוסף לסימניות
תודה.
יש לי ידע ב-mysql, אבל אני עובדת בד"כ על workbench ולא מכירה בכלל את PHPMyAdmin.
הפעולות שעליהן אני מדברת הן פעולות שהמשתמשים אמורים לבצע - לדוגמא: נניח שיהיה דף של הוספת משתמש ואני רוצה לשמור את פרטי המשתמש במסד נתונים של mysql (זוהי דוגמא בלבד!!!).

יש לי ידע מינימלי בלבד בוורדפרס, ולכן אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מפורטת.
תודה!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל בוורדפרס משתמשים עם תוספים שעושים את המשתמשים והתוסף משתמש ב mysql בשביל זה.
בהתקנה התוסף מוסיף טבלאות למסד נתונים.

אפשר פשוט להסתכל על התוסף של aryo למשל וללמוד.
פה נוצרת טבלה.
https://github.com/KingYes/wordpres...8219046/classes/class-aal-maintenance.php#L66

פה נכנס רשומה חדשה.
https://github.com/KingYes/wordpres...bb6edd18393c39/classes/class-aal-api.php#L138

• הוסף לסימניות
אחרי כמה שעות של חיפושים, אני מתחילה לחשוב שאולי וורדפרס לא הכי מוצלחת במקרה שלי.
ואני אפרט:
חלק גדול מהאתר שאני צריכה לבנות מבוסס על נתונים - איחזור ועריכה.
מצד שני, חשוב לי מאוד שהאתר יהיה מעוצב יפה, ושמדד ה-SEO שלו יהיה כמה שיותר גבוה.

אני יודעת ש"אפשר לעשות הכל עם וורדפרס", אבל השאלה כמה זמן זה לוקח ועד כמה זה מסורבל.

בקיצור - השאלה שלי היא אם יש דרך קלה ופשוטה לעבוד עם נתונים בוורדפרס או שעדיף לבנות את האתר בצורה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה